2777
2789
عنوان

😝 خدمت به اوراقچیان 😄

68 بازدید | 3 پست

«ابوهندل تخته‌گاز» گويد: روزی می راندم با بنزی به غايت با مدل. مردی، ژيان‌سوارب بر من بماليد و بگريخت. 

چون نيك نظر كردم، چراغ خطر را شكسته يافتم و گلگير را خط اوفتاده. اهل منزل را گفتم: سفت بنشين كه پرگاز خواهم راندن و ژيان را خواهم گرفتن. پس دو دست بر غربيلك محكم كردم و پای برگاز مردانه بيفشردم و با خويش می گفتم: 

ای بوهندل! طرفه مردی باشی تو كه ژيان را تعقيب كنی و ژيان مرد را به لت‌زدن تأديب نمايی كه گفته‌اند: هركه بزند و بگريزد، دور نباشد كه خلق با وی بستيزد. 

چون لختی براندم، عتاب آمد كه: ای فلان، اين چگونه راندن است؟ عيال را گفتم: «می نشنوم كه چه گويد.» و باز گفتم: عجايب آرتيست بازی ای است كه ژيان از پيش ‌روی می گريزد و موتورسوار از پس‌پشت می آيد. 

باز عتاب آمد كه: ای فلان بزن كنار! من، اين در گوش نگرفتم و همچنان می راندم چون باد صرصر.

در راه مردی به خيابان اندر دويد و به سپر زد و بر هوا جست و ندانستم كه پايين آمد يا نه. ديگر بار عتاب آمد كه: ای فلان چه می كنی؟ - هه!هه! تو خود دانی كه چه كنم. ليكن مرا، گرفتن نتوانی ای عتاب‌كننده و ای ويراژدهنده. در راه چراغی پديدار شد، گاه سبز و گاه سرخ و چون از سرخ آن بگذشتم، «پيكانی» و «دوو»یی و «پرايد»ی هر يك به پياده‌رويی و مغازه‌ای و بالای چناری گريخته شد از ضربت بنز.  

چون چندی برفتم به چمنزاری رسيدم و استخري و فواره‌ای. از «بنز لاشه» به در شدم و ژيان را رفته ديدم و موتورسوار را در راه مانده و ردگم كرده. پس به خانه شدم و رقعه نوشتم و سوئيچ فرستادم كه: مرا خوش نباشد در اين مسند بودن. بنز لاشه اوراقچيان را دهيد و آن پست كه من اينك در آنم، ديگر مشتاقان را. آنگاه گفتم: مرا در مسندی ديگر نشانيد و چنين كردند

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
خوب بود

سلام

تشکر از حضور سبزتون

لطفا تاپیکهای قبلی هم ببینید.

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام تشکر از حضور سبزتون لطفا تاپیکهای قبلی هم ببینید.

بله دارم میبینم ..طنز و هجو و دوست دارم .منابع تون رو هم ذکر می‌کردید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿