2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید من وقت ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 126 پست
عزیزم شما مثل درختی هستی که رشد میکنه نباید برای خودت سقف بزاری و خودتو اینقددرررر اذیت کنی دچار اید ...

مرسی از شما

شدیدا حس میکنم نیاز به دارو دارم ولی شرایط رفتن پیش روانشناسو ندارم متاسفانه

بخدا سر همین مسیله دارم دیوونه میشم

بايد تورو با چوب بزنم بفهمي اصلا هيچ جاش ايراد نداشته اخه اين چه وسواسيه

مثلا چرا گفتم من خیلی ممغرورم اصلا نمیدونم چرا دارم جواب شمارو میدم

یا پیامای دیگم

بیشتر پیامامو تو جواب بچه ها نوشتم اونا رو بخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چرا گفتم من خیلی ممغرورم اصلا نمیدونم چرا دارم جواب شمارو میدم یا پیامای دیگم بیشتر پیامام ...

خوندم همش عاديه همهي همش

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
کاش ب ذهن منم عادی میومد

كتك لازميا😉

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
مرسی از شما شدیدا حس میکنم نیاز به دارو دارم ولی شرایط رفتن پیش روانشناسو ندارم متاسفانه بخدا سر ه ...

هدفت رو بزار رو پیدا کردن شرایط برای کمک گرفتن از روانشناس چون این ارامش ها موقتی اند الان کل سایت هم بیان تایید کنن که کارت ایراد نداشته شما فوقش یک روز حالت خوب میمونه دوباره از فردا شک عین خوره میوفته به جونت آزارت میده... اگر از خانواده نگرانی نگو بهشون بگو میری پیش دوستی چیزی ب دوستت هم بگو هواتو داشته باشه به اونم نگو میری پیش روانشناس بگو میری دکتر ولی نمیخوایی خانواده نگران شن... به این احساس ارامش حاصل از تایید دیگران دل نبند که موقتی عه شما باید مشکلت رو ریشه ای حل کنی اونم تا جوونی

هر چه در جستن آنی، آنی.
عزیزم میشه کامل بخونی خیلیاشو اخر گفتم میدونی چیه من خیلی جزیی توضیح دادم این مال یکسال و نیمه در ...

به نظرم وسواس فکری زیادی داری هیچ کس بی نقص نیست چون ما معصوم نیستیم