بچه ها سلام.کاربر جدید نیستم بخاطر مسیله ای که دارم اومدم ...خودم از عهده ی خودم بر نمیام تو رو خدا اینجا با منطق بمن جواب بدین و کمک کنین...داستان برمیگرده به 6 7 سال پیش.وقتی دبیرستانی بودم.هستین اینموقع تو سایت؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا چرا گفتم من خیلی ممغرورم اصلا نمیدونم چرا دارم جواب شمارو میدم یا پیامای دیگم بیشتر پیامام ...
خوندم همش عاديه همهي همش
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
مرسی از شما شدیدا حس میکنم نیاز به دارو دارم ولی شرایط رفتن پیش روانشناسو ندارم متاسفانه بخدا سر ه ...
هدفت رو بزار رو پیدا کردن شرایط برای کمک گرفتن از روانشناس چون این ارامش ها موقتی اند الان کل سایت هم بیان تایید کنن که کارت ایراد نداشته شما فوقش یک روز حالت خوب میمونه دوباره از فردا شک عین خوره میوفته به جونت آزارت میده... اگر از خانواده نگرانی نگو بهشون بگو میری پیش دوستی چیزی ب دوستت هم بگو هواتو داشته باشه به اونم نگو میری پیش روانشناس بگو میری دکتر ولی نمیخوایی خانواده نگران شن... به این احساس ارامش حاصل از تایید دیگران دل نبند که موقتی عه شما باید مشکلت رو ریشه ای حل کنی اونم تا جوونی