2777
2789
عنوان

درد و دل

61 بازدید | 10 پست

سلام...😔 نمیدونم درد دلمو ب کی بگم .. 

چن وقته با شوهرم به مشکل خوردیم ، دوساله عروسی کردیم از اول عروسی شوهرم مخالف بچه آوردن بود و بهونه های الکی میاورد که ماشین نداریم و... ، ماشین گرفتیم میگه کرونایه و.. ، از طرفی هم من خیلی استرس ناباروری داشتم همش با خودم فک میکردم اگ مشکل داشته باشم چی حتی خواب دیدم ک نازام و شوهرم رفته بود زن دیگ گرفته بود .‌

منم یه ماه اومدم الکی بهش گفتم میخام قرص بخورم که الاهی میمردم و این کارو نمیکردم 😔 فکر نمیکردم اونقد زود حامله بشم ، همون ماه حامله شدم و شوهرم فهمید ک الکی بوده قضیه قرص🥺 روز به روز باهام سردتر شد روز بروز ازم دوتر شد حتی ماه های آخر حاملگیم من تو اتاق میخابیدم و اون تو هال میرفتم پیشش ازم دوری میکرد😭 موقعی ک دخترمم بدنیا اومد اصن انگار ن انگار ک زنشم و... 

الانم دخترم ۹ ماهشه بازم کنارم نمیخابه همش بهم میگه اگ تحملت میکنم فقط بخاطر دخترمه وگرن از خونم بیرونت میکردم ، اون شب گف ینی واقعن انقد نفهمی ک نمیفهمی ۹ ماه ، ۱۰ ماه میشه پیشت نمیخابم یعنی دوست ندارم ، میره بیرون میگه کار دارم میگم چیکار داری میگ ب تو ربطی نداره 😔

گوشیش یک ساله قفله ، حقوقش رو هم میگه حقوق منه مسئله شخصی منه ب تو ربطی نداره ، همش میگ دوست ندارم و... میگ تو از همون اول منو دوس نداشتی😭 سال اول عقدمون تعذیه داشتیم با همون وجود براش تا در توانم بود بهترین تولد رو گرفتم ، الانا میگ همه ی کارات از رو ظاهر بود در صورتی که چون تعذیه داشتیم هیچ کس نفهمید از جشن و حتی مامان بابامم نبودن فقط خودم و خودش و مامان و باباش بودن ، خیلی دوسش داشتم خیییلی 😔 زده نابودم کرده بس ک میگ تو دوسم نداشتی ، میگ بهت اعتماد ندارم ک بهت نمیگم کجا میرم و گوشیمو قفل کردم 

چیکار کنم بخدا دیگ نمیکشم خسته شدم😭😭😭

۲۰ سالم بیشتر نیست فک میکردم ازدواج کنم زندگی خوبی دارم ، خونه بابامو حیف کردم برا خودم😔

مشکلتون رو زودتر باید حل میکردی باید راصیش کنی برید پیش مشاور خودت برو از مشاور کمک بگیر شاید بهت یاد بده چطور دوباره اعتمادش رو جلب کنی باید امتحان کنی ببینی همسرت هم میخواد دوباره خوب بشید که البته میخواد که هنوز با هم هستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینکارا به خاطر بچه ست؟؟

خیلی کار شوهرت بچه‌گانس

یه مشاور شاید لازم باشه

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

چه قدر دردناک ناراحت نشی و به نظرم بهت علاقه زیادی نداره وگرنه بچه اول و اخر میاد مگر اینکه از اول ازدواج بهت گفته بود که بچه نیاریم.بچه که میاد زندگی شیرینترم میشه من بچه نمیخواستم ولی  از وقتی دخترمون به دنیا اومد علاقمون به هم چند برابر شد و همه هدفمون خوشبختی این بچست

مشکلتون رو زودتر باید حل میکردی باید راصیش کنی برید پیش مشاور خودت برو از مشاور کمک بگیر شاید بهت یا ...

همش بهم میگه تو دوروغگوییو کلاه برداری و ظالمی 

میگ باهات مشاوره هم نمیام چون تو سر مشاور رو هم کلاه میزاری😔 بهم میگه زیرآبی میری هرچی بهش میگم بگو چیکار میکنم ک دیگ نکنم میگ عه میخای از زیر زبون من بکشی😔

چه قدر دردناک ناراحت نشی و به نظرم بهت علاقه زیادی نداره وگرنه بچه اول و اخر میاد مگر اینکه از اول ا ...

عزیزم میگم تو چشام نگاه میکنه میگ دوست ندارم  و نمیخامت اگ این بچه نبود الان تو هم نبودی ... الان ک بچه داریم میگ اگ من مخالف بچه داری بودم این بود ک میدونستم زندگیمون ته نداره 

باهاش بیشتر صحبت کن اشتباه از تو بوده ولی همسرتم داره تند میره 

آخه من خیلی قرص اورژانسی خورده بودم تو یه ماه ۱۰ تا خوردم ، متاسفانه تو دوران عقد حامله شدم و با سایتوتک سقط کردم ، من با خودم گفتم احتمال زیاد به مشکل خوردم با این قرصا و... فک نمیکردم ک حامله بشم ... گفتم امتحان کنم ک اگ واقعن حامله نشدم تا بریم دکتر و بچه بشه دو سالی طول میکشه😔😔

عزیزم میگم تو چشام نگاه میکنه میگ دوست ندارم  و نمیخامت اگ این بچه نبود الان تو هم نبودی ... ال ...

تاپیکای دیگتم خوندم شوهرت نمیخوادتت چه اجباری هست .چون نمیخوادت سر بچه این جوری شده چون اونو یه پابند واسه رهاییش میدونه.

من بودم دخترمو برمیداشتم و جدا میشدم دخترتم که داری اینو میخوای چیکار با دخترت کیف دنیارو کن .به بچت محبت میکنه؟