2777
2789
عنوان

برادرشوهرم تلگراممو هک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 60 پست
از اکانتت بندازش بیرون

از نشست های فعال میشه فهمید ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
از اکانتت بندازش بیرون

تلگراممو پاک کردم تو واتس پیام میده خیلی میترسم میخام ببینم کیه

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نشست های فعال میشه فهمید ؟

اره

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
تلگراممو پاک کردم تو واتس پیام میده خیلی میترسم میخام ببینم کیه

خب همون نصبش کن تلگرامتو برو تو نشست های فعال بندازش بیرون تایید دومرحله ای رو هم فعال کن دیگه نتونه وارد بشه

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
مرسی🌹

خواهش عزیزم

خب همون نصبش کن تلگرامتو برو تو نشست های فعال بندازش بیرون تایید دومرحله ای رو هم فعال کن دیگه نتونه ...

اون ک اصلن مهم نیس چیزی ندارم ک بترسم تو واتس پیام میده میخام ببینم اونه یا شوهرم

اون ک اصلن مهم نیس چیزی ندارم ک بترسم تو واتس پیام میده میخام ببینم اونه یا شوهرم

خب بلاکش کن😁

میخام بدونم کیه اینجا دیدم قبلن بچه ها کمک کردن اسم و فامیل دراوردن

شاید بشه از نمبربوک درش اورد

وا اصلا تلگرامو نمیشه هک کرد تاوقتی کد بهش ندی مطمئینی هکت کردن

اره مطمئنم از اینا همه کار برمیاد

واااا حد و مرز بگذارید صمیمیت با برادر شوهر و خواهر شوهر جدا رعایت مرزها جدا به شوهرت بگو تذکر ب ...

دلت خوشه خواهر اگه ششوهر پشتم بود که کارم ب طلاق کشیده نمیشد