2777
2789
عنوان

برادرشوهرم تلگراممو هک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 60 پست
واااا حد و مرز بگذارید صمیمیت با برادر شوهر و خواهر شوهر جدا رعایت مرزها جدا به شوهرت بگو تذکر ب ...

کدوم رمز؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینو میگم منتها من بلد نیسم ازش استفاده کنم

باید فیل ترشکنم نصب کنی .نصب دارمشون وگرنه برات انجام میدادم

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
باید فیل ترشکنم نصب کنی .نصب دارمشون وگرنه برات انجام میدادم

من بلد نشدم ازش اسم دربیارم

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
من بلد نشدم ازش اسم دربیارم

نمبربوک رو نصب میکنی فیل ترشکنم روشن میکنی بعد میری داخل نمبربوک شماره رو واردمیکنی جستجو میزنی اگه باشه اسمشو میاره

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
نمبربوک رو نصب میکنی فیل ترشکنم روشن میکنی بعد میری داخل نمبربوک شماره رو واردمیکنی جستجو میزنی اگه ...

باشه ممنون

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
شماره بده جنازه بگیر🤣

برا منم یکی مزاحم میشه تازگی ها میشه درخواست بدم شمارشو بفرستم ببینی میشه اسمشو درآورد یا ن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
باشه ممنون

خواهش گلم