2777
2789
عنوان

شک به همسر

257 بازدید | 7 پست

دوستان من به شوهرم چند روزه شک کردم چند روزه پیش گوشیش دستم بود رفتم یه چیزیو گوگل کنم دیدم  قبلن خصوصیات زن متولد مهر رو سرچ کرده در صورتی ک من اردیبهشتیم😢بهش گفتم گفت کسی ازم خواسته سرچ کنم ب نظره شماهم دروغ میگه؟

نباید تا وقتی که مطمئن نشدی به روش میاوردی تا وقتی که مدارک بیشتری ازش پیدا کنی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردها بی...ترین موجود دنیا هستن من ک اعتماد ندارم 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

شاید واقعا کسی خواسته زود قضاوت نکن یه سرچ گوگلی ک هیچ منم خیلی سرچ میکنم درمورد همه متولدین چ مرد چ زن حتا کتاب دارم بعضی وقتا منو شوهرم شوخی میکنیم سرش ک ببین متولد این ماه شکاک نشو حساس نشو بروش نیار تا محتاط تر از این کاری نکنه