2777
2789
عنوان

قرص لتروزول

512 بازدید | 24 پست

سلام دوستان میگم من این ماه دکترم برام لتروزول نوشته همش میترسم بخورم مث قبل حامله بشم سقط بشه آخه دفعه قبل ی بار خوردم باردار شدم ولی نموند حالا میگن لتروزول میدن باید حتما آمپول هم کنارش بدن درسته؟ نمیدونم چیکار کنم میترسم اگ تجربه ای دارید بگید لطفا ❤️🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لتروزول خوردم باردار شدم ولی سقط شد

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
خیلی بده🥺بعدش باردار شدی؟ 

آره واقعا خیلی سخت بود،نه فعلا اقدام نکردم،من دیدم بعضی دکترا درکنار لتروزول آمپول هم تجویز میکنن برای رشد فولیکول🤔

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
آره واقعا خیلی سخت بود،نه فعلا اقدام نکردم،من دیدم بعضی دکترا درکنار لتروزول آمپول هم تجویز میکنن بر ...

آها اره بخاطر همون دو به شک شدم ولی گفتن اول لتروزول میدن بعد سونو میکنن ببینن اگ فولیکول ازاد نکردی بعدش آمپول میزنن😢

آها اره بخاطر همون دو به شک شدم ولی گفتن اول لتروزول میدن بعد سونو میکنن ببینن اگ فولیکول ازاد نکردی ...

اونکه آره برای آزاد شدن فولیکوله،ولی بعضی همراه قرص آمپول هم میدن برای رشد فولیکول بعد میگن بیا سونو،فکر کنم برای اونایی که تنبلی شدید دارن وباقرص تنها جواب نمیگیرن این تجویز رو میکنن

اونکه آره برای آزاد شدن فولیکوله،ولی بعضی همراه قرص آمپول هم میدن برای رشد فولیکول بعد میگن بیا سونو ...

اره فک کنم مال من شدید نیست آخه سری اول ک خوردم بار اول بود دیگ دکترمم خواست اول با لتروزول شروع کنه  دیگه ببینیم خدا چی صلاح میبینه برامون🌸