مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 عنوان راه حل بدین دخترم غذا خوب نمیخوره 395 بازدید | 48 پست راه حل بدین دخترم خوب غذا نمیخوره بزور میدم با گریه میخورع اونم گوشت نمیشع ب تنش😔 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸ 1400/07/19 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maleficent_ عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 1929 سخت نگیر بهش چون بچه ها خیلی انرژی دارن اگه مجبورشون کنی غذا بخورن بعداً مشکلات معده میگیرن بذار هر وقت گرسنه ش شد بخوره تنهایی رو بپذیر:)
زشتولی عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 6408 شربت اشتها آورمنم مثل توعم فقط با شربت غذا میخوره وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 42849 از من به شما تصیحت به زور بهش غذا ندهمنم نثل شمابودم همش قاشق به دیت که مسرم یه لقمه بخوره.اللن پشیمونم. چون ۱۰ سالشه ولی خییلی چاق شده.کاش نمیکردم کلی شربت اشتها به خوردش دادم پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
zolol عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9105 هعی مشکل منم هست هیچی نمیخوره پسرم دوسالشه😓دختر شما چندسالشه؟وزنش چقده
gollrokh عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1485 چند وقتشه؟منم تا مدرسه غذا نمیخوردم😂سیاه و لاغر بودم زیر چشمام کبود بودهرکی میدید میگفت به بچتون غذا بدین یکم مامانم ناراحت میشد😂😂😂
sarina5560 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 43 یه عمامه بزار رو سرش کل مملکتو میخوره.شوخی کردم.این مشکلو منم دارم هر بار با یه ترفندی بهش غذا میدم.مثلا مسابقه یا همچین چیزی.البته از نظر روانشناسی درست نیست ولی چاره ای ندارم
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 چندماهست؟ ۲۹ همین ماه وارد ۱۰ماه میشع مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
پریـــــــچهر۱۲۳ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 7634 همون با زور دادن بدتر بی اشتهاش میکنهمولتی ویتامین بده غذابیار خورد که هیچ نخورد ببر یکساعت دیگه براش بیاراگر هم میتونه حرف بزنه که صبر کنه خودش بیاد بگه به به
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 سخت نگیر بهش چون بچه ها خیلی انرژی دارن اگه مجبورشون کنی غذا بخورن بعداً مشکلات معده میگیرن ب ... گشنه هم میشه هول میشع گریه میکنه نمیذارع بدم دهنش😭 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
zolol عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9105 از من به شما تصیحت به زور بهش غذا نده منم نثل شمابودم همش قاشق به دیت که مسرم یه لقمه بخوره. ... به خدا یه وعده غذا هم درست بخوره راضیم
زلفا73 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 2176 ۲۹ همین ماه وارد ۱۰ماه میشع ای جانم خداحفظش کنه.چه غذاهایی الان بهش میدی؟
پریـــــــچهر۱۲۳ عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 7634 ۲۹ همین ماه وارد ۱۰ماه میشع غذاهاشو متنوع کنکم کم غذاهای انگشتی واسش درست کن دوس دارن بچه ها
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 شربت اشتها آور منم مثل توعم فقط با شربت غذا میخوره بگم شربت اشتها اور میخام؟ مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸