2777
2789
عنوان

راه حل بدین دخترم غذا خوب نمیخوره

395 بازدید | 48 پست

راه حل بدین دخترم خوب غذا نمیخوره بزور میدم با گریه میخورع اونم گوشت نمیشع ب تنش😔 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از من به شما تصیحت  به زور بهش غذا نده

منم نثل شمابودم همش قاشق به دیت که مسرم یه لقمه بخوره.

اللن پشیمونم. چون ۱۰ سالشه ولی خییلی چاق شده.

کاش نمیکردم

کلی شربت اشتها به خوردش دادم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه عمامه بزار رو سرش کل مملکتو میخوره.شوخی کردم.این مشکلو منم دارم هر بار با یه ترفندی بهش غذا میدم.مثلا مسابقه یا همچین چیزی.البته از نظر روانشناسی درست نیست ولی چاره ای ندارم

چندماهست؟

۲۹ همین ماه وارد ۱۰ماه میشع 

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
سخت نگیر بهش چون بچه ها خیلی انرژی دارن اگه مجبورشون کنی غذا بخورن بعداً مشکلات معده میگیرن  ب ...

گشنه هم میشه هول میشع گریه میکنه نمیذارع بدم دهنش😭

شربت اشتها آور منم مثل توعم فقط با شربت غذا میخوره

بگم شربت اشتها اور میخام؟