2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین بیاین😭💔

245 بازدید | 24 پست

آیا طلاق گرفتن خیلی کار زشت و بدیه؟

کسی که تو زندگی مشترکش هیچ وقت ارامش نداشته باشه و شوهرش اصلا درکش نکنه ،هرکاری ک دلش بخواد بکنه،تو  ماه  های اول زندگیش خیانت هم بکنه بازم کار بدیه؟بازم کار زشتیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشت اینه واسه حرف مردم زندگی کنی عزیزم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

کی گفته که طلاق گرفتن کار بدیه؟؟

مگه قراره دو نفر که ازدواج میکنن تا اخر عمر تحت هر شرایطی باهم بمونن!!!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

طلاق اگه چیز و بد زشت بود خدا حلالش نمی‌کرد 

اگه بچه نداری نمیتونی بسازی باید جدا شی اما اگه بچه داری یکم بیشتر فکر کن 

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

اصلا طلاق بدنیس طلاق یک چیزشرعیه چیزی که بده خیانته درسته طلاق باعث خوشحال شدن دشمن ها میشه وهمه آدموقضاوت میکنن ولی نباید این چیزهابرای آدمی که هیچ کس اززندگیش چیزی نمیدونه وبیخودی قضاوت میشه مهم باشه تودنیایی که امام هاروپیامبرهاروقضاوت کردن ازهیچ کس انتضار درک نداشته باشین.نمیگم بروطلاق بگیرانسان بایدصبرهم داشته باشه ولی وقتی چیزی طاقت فرصاست باید تمومش کرد زندگی مگه چقدره که ماباید هی بسوزیموبسازیم.نگران نباش طلاق اصلا چیزبدی نیس وخداازهمه چیزآگاهه

بنظر بعضیا باید به قول قدیما بسوزی و بسازی ولی این شدنی نیست...

بعضیا رو ولش کن!

مگه اونا قراره بجای تو زندگی کنن و عذاب بکشن؟

الویتت توی زندگیت فقططط ارامش خودت باشه و حرف دیگران برات پشیزی ارزش نداشته باشه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔