کسی که تو زندگی مشترکش هیچ وقت ارامش نداشته باشه و شوهرش اصلا درکش نکنه ،هرکاری ک دلش بخواد بکنه،تو ماه های اول زندگیش خیانت هم بکنه بازم کار بدیه؟بازم کار زشتیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اصلا طلاق بدنیس طلاق یک چیزشرعیه چیزی که بده خیانته درسته طلاق باعث خوشحال شدن دشمن ها میشه وهمه آدموقضاوت میکنن ولی نباید این چیزهابرای آدمی که هیچ کس اززندگیش چیزی نمیدونه وبیخودی قضاوت میشه مهم باشه تودنیایی که امام هاروپیامبرهاروقضاوت کردن ازهیچ کس انتضار درک نداشته باشین.نمیگم بروطلاق بگیرانسان بایدصبرهم داشته باشه ولی وقتی چیزی طاقت فرصاست باید تمومش کرد زندگی مگه چقدره که ماباید هی بسوزیموبسازیم.نگران نباش طلاق اصلا چیزبدی نیس وخداازهمه چیزآگاهه