2777
2789
عنوان

دلم می‌خواد یه خانم خانه دار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 101 پست
اتفاقا خوبه برای خودت کار میکنی اولشه که سخته کارت که بگیره درآمدت بالا بره نیرو میگیری کارا رو انجا ...

اصلا ارزش اینهمه استرس و نداره من قلب دردی شدم بخدا زیر بار بدهی زیادی رفتم اگه طلاهامو داشتم الان میلیاردی پولش بود اگه مزون و جمع کنم برمیگردم به نقطه ی صفر😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اگه خانه دار هم بودی میگفتی دلم میخواد شاغل بشم مستقل بشم ...چون همین شوهر ک میگی اگه مستقل ...

اصلا من از اول اینکارو دوست داشتم به خواست خودم هیچوقت نخواستم کار کنم

اسی منم تا یه روز خسته میشم سوگند یاد میکنم که ازدواج کنم و بشینم خونه 😂ولی تا میام میخوابم خستگیم درمیره پشیمون میشم 

بنظرم تو هم استراحت کن 😂

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

چقدر دغدغه آرایشگاه و لباس؟ 

پس رشد فردی چی میشه؟ 

نمیگم حتما باید شاغل بود 

ولی استعفا شاید خستگی داشته باشه، اما نکات مثبتی خیلیییی زیادتره

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
باور کن اگه خانه دار هم بودی میگفتی دلم میخواد شاغل بشم مستقل بشم ...چون همین شوهر ک میگی اگه مستقل ...

من خانه دار هستم اما واسه آرایشگاه تا حالا نشده همسرم  بگه نرو اتفاقاً خیلی هم دوست داره

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
چقدر دغدغه آرایشگاه و لباس؟ پس رشد فردی چی میشه؟ نمیگم حتما باید شاغل بود ولی استعفا شاید خستگی داشت ...

رشد فردی به چ دردی میخوره آدم میتونه خانه دار باشه زندگی با آرامشی داشته باشه حالا منظورم هر ازدواجی نیست منطقی و احساسی اتفاقا وقتت آزاد باشه بیشتز میتونی رو رشد فردیت کار کنی 

رشد فردی به چ دردی میخوره آدم میتونه خانه دار باشه زندگی با آرامشی داشته باشه حالا منظورم هر ازدواجی ...

رشد فردی باعث ایجاد رضایت در بلند مدت و عدم احساس پوچی میشه 

حالا به طریقی 

و نه لزوما فقط اشتغال

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بعد یه مدت هم دغدغه آرایش کردن و غذا پختن برا شوهر ناخوشایند میشه

اینا اولش که عشق هورمونی هست خیلی جذابه، بعد که تب عشق خوابید خسته‌کننده میشه 

کسایی هم که می‌بینی که انگار همیشه انرژی دارن و شادن، اینا ذاتشون این جوریه، زیاد وابسته به موقعیت نیست انرژی و شادی‌شون، چه سر کار برن چه بشینن تو خونه یه راهی برای حفظ روحیه‌شون پیدا می‌‌کنن، چون شخصیتشون همینه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!