مامانzآتوسا مدیر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 عنوان راه حل بدین دخترم غذا خوب نمیخوره | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست راه حل بدین دخترم خوب غذا نمیخوره بزور میدم با گریه میخورع اونم گوشت نمیشع ب تنش😔 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸ 1400/07/19 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gollrokh عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1485 اگه گوشت نمیخوره مثلا ابپز کن از آبش بده با برنج بخورهکباب کوبیده که دوست دارن بچه هاپیتزا و ساندویچ کن همه چیو براش یه فیلم یا آهنگ مورد علاقشو بزار سرگرم شه حواسش نبود بده بخوره
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 هعی مشکل منم هست هیچی نمیخوره پسرم دوسالشه😓 دختر شما چندسالشه؟وزنش چقده ۹ماهشه نمیدونم اخرین بار هفت ماهگی بردم مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 از من به شما تصیحت به زور بهش غذا نده منم نثل شمابودم همش قاشق به دیت که مسرم یه لقمه بخوره. ... وااایی ندم شربتو پس؟😢 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
gollrokh عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1485 خیلی کوچیکه کهتا زمانی که شیر میخوره نمیخواد زیاد نگرانش باشی
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 چند وقتشه؟ منم تا مدرسه غذا نمیخوردم😂 سیاه و لاغر بودم زیر چشمام کبود بود هرکی میدید میگفت به بچ ... نه ماه منم خودم کم وزن بودم همه میگفتن انگل دارم😭😂 ولی دخترم دیگ خیلی ریزه ب ۵ماهه اینا میخوره مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
زشتولی عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 6408 بگم شربت اشتها اور میخام؟ سانستول بخر دارو خانه صد تومن وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 یه عمامه بزار رو سرش کل مملکتو میخوره.شوخی کردم.این مشکلو منم دارم هر بار با یه ترفندی بهش غذا میدم. ... عمامه خوب اومدی😂😂😂😂 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 خیلی کوچیکه که تا زمانی که شیر میخوره نمیخواد زیاد نگرانش باشی اخه خیلی کوچولوعه ب ۵ماهه میخوره مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
zolol عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9105 ۹ماهشه نمیدونم اخرین بار هفت ماهگی بردم من پسرم ۹ کیلوعه اندازه بچه یک سالس یه غذای جدا بزاری جلوش بازی کنه حواسش پرت نمیشه بخوره؟
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 ای جانم خداحفظش کنه.چه غذاهایی الان بهش میدی؟ سوپ پوره سیب زمینی گوشت ابپز ابشو اینا مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
gollrokh عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1485 نه ماه منم خودم کم وزن بودم همه میگفتن انگل دارم😭😂 ولی دخترم دیگ خیلی ریزه ب ۵ماهه اینا میخو ... شیر خودتون رو میخوره؟اگه خوب شیر میخوره خوبه که
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 غذاهاشو متنوع کن کم کم غذاهای انگشتی واسش درست کن دوس دارن بچه ها انگشتی!😕 مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸
زشتولی عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 6408 ۹ماهشه نمیدونم اخرین بار هفت ماهگی بردم عزیزم اگه نه ماهشه سانستول نخر برای بچه بالای یه سال خوبه لیپوزفر بخر براش اگه نه ماهشه وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
مامانzآتوسا مدیر استارتر عضویت: 1400/06/18 تعداد پست: 3586 شیر خودتون رو میخوره؟ اگه خوب شیر میخوره خوبه که گفتن غذا کمکی غذا اصلی همون شیره شیرم کمه ینی بگم هیچی نیسد روزی یکبار میخوره شیر خشک میدم مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶 دیپلم مدیریت خانواده👩🏻🎓،بدنساز🏋️♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷 ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷⫸