2777
2789
عنوان

خانواده مذهبی و گیر:(

| مشاهده متن کامل بحث + 6114 بازدید | 138 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از این چیزا خوشم نمیاد ولی خیلی دوس دارم با دوستام برم بیرون بخدا زندگی تو ایران و گرونی و کلاس ...

چند سالته😂😂تا ما نکشیم بیرون اینا موندنین

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
من از این چیزا خوشم نمیاد ولی خیلی دوس دارم با دوستام برم بیرون بخدا زندگی تو ایران و گرونی و کلاس ...

عزیزم❤❤❤

ای کاش جو جامعه اینقدر داغون نبود که حداقل خیال مردم برای یه گردش ساده اینقدر آشفته نشه 

چند سالته😂😂تا ما نکشیم بیرون اینا موندنین

۱۵

بخدا اونقدرا هم اسکل و زودباور نیسم ک بابام فک میکنه برم بیرون یکی بم گفت سوارشو بابات منو فرستاده سوارشم😐💔

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

۱۵ بخدا اونقدرا هم اسکل و زودباور نیسم ک بابام فک میکنه برم بیرون یکی بم گفت سوارشو بابات منو فرستا ...

😂😂😂وای ازاین باورا ننه منم داره اینا از زمان بوق موندن مارو درک نمیکنن

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
عزیزم❤❤❤ ای کاش جو جامعه اینقدر داغون نبود که حداقل خیال مردم برای یه گردش ساده اینقدر آشفته نشه&nb ...

تقریبا دارم عادت میکنم مهم نیس دیگ هرچ بادا باد میخام ازین ب بعد هرچی گفتن بگم چشم ببینم چ گوه خاصی از آب درمیام دوره تینیجری تو ایران = زدن دکمه اتمام زندگی ایش😕🥲💔

تقریبا دارم عادت میکنم مهم نیس دیگ هرچ بادا باد میخام ازین ب بعد هرچی گفتن بگم چشم ببینم چ گوه خاصی ...

با شما موافقم ولی مقصر جامعه س نه پدرت 

وحشت اینکه به سرنوشت آتنا یا ....دچار بشی ، تو وجودشونه

با شما موافقم ولی مقصر جامعه س نه پدرت  وحشت اینکه به سرنوشت آتنا یا ....دچار بشی ، تو وجودشون ...

آتنا ی بچه بود 

فقط ۷ سالش بود و ساده

من ۱۵ سالمه شاید درست نباشه بگم اما واقعاا بیشتر از همسن و سالام خوب و بدو تشخیص میدم حتی چندتا از دوستام ک تو تو رابطه بودن و میخواستن ی کارایی کنن رو من پشیمون کردم از عواقبش گفتم

ولی بابام هیچوقت نمیخواد بفهمه من اونقدرا هم بچه نیستم میفهمم چی به صلاحمه چی نیس :(