2777
2789

میخام اگه کسی هست باهاش  آشنا بشم 🙂 و بهم کمک کنه و تجربه هاشو بهم بگه 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
یعنی میاد با شما زندگی کنه یا فقط حمایتش می‌کنید؟

بعله عزیزم    قراره با ما زندگی کنه  در خاست نوزاد  دادیم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواید از پرورشگاه بیارید ؟؟؟ تحسینتون میکنم واقعااا چقدر روح و قلبتون بزرگه ... بنطر من برید پیش مشاوره کودک اونا حسابی راهنماییتون میکنن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
میخواید از پرورشگاه بیارید ؟؟؟ تحسینتون میکنم واقعااا چقدر روح و قلبتون بزرگه ... بنطر من برید پیش م ...

اره عزیزم   ممنون    پیش مشاور  رفتیم  میخاستم کسی و پیدا کنم  که خودش تجربشو داسته باسه

عزیزم مبارکه

مرسی گلم  دعا کنید زودتر بیاد پیشم

اره عزیزم   ممنون    پیش مشاور  رفتیم  میخاستم کسی و پیدا کنم  که خودش ...

واقعاا اشک توچشمام جمع شد ... الهی ی انسان خوب ترلیت کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید و زندگیتون سرشار از خوشبختی

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
امیدوارم مامان خوبی بشی براش .چیزی ب نامش کردید‌و چن ماهشه؟

نه الان دیگه   به نامی نیس    یک سوم اموال  و  هر چی داریم  باید    بریم  محظری کنیم.    هنوز مشخص نیس چند ماهس   منتظریم بهمون  زنگ بزنن و معرفی کنن

واقعاا اشک توچشمام جمع شد ... الهی ی انسان خوب ترلیت کنید و از کنار هم بودن لذت ببرید و زندگیتون سرش ...

ممنون عزیز  دلم  ۱۴  ساله در حسرت مادر شدنم   برام دعا کنید  مادر خوبی باشم  و انتظارم  کوتاه شه

نه الان دیگه   به نامی نیس    یک سوم اموال  و  هر چی داریم  باید  ...

یکی از دوستان همینطور همه کارهاش کرد و بچه رو انتخاب کرد و بعد حامله شد خودش 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی