2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون قهرین غذا میپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3677 بازدید | 118 پست
مت کنه پس،😂

وااای چی نوشتم،

مث منه پس منظورم بود،😂

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
آخی خدا حفظ کنه مامان تونو، منم اوایل ازدواج خودمم هیچی نمی‌خوردم بی حال میشدم شوهرم میدید بی حالم ...

وااای مثل مامانم هستید چرا.اینقدر به خودتون ظلم میکنید.نمیدونم بچه دارید یانه.بچه ها با این رفتار مادر داااااغون میشن.سعی کنین با این رفتارتون مبارزه کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای مثل مامانم هستید چرا.اینقدر به خودتون ظلم میکنید.نمیدونم بچه دارید یانه.بچه ها با این رفتار ما ...

نه بچه نداریم هنوز، تازه چند ماهه تصمیم گرفتیم بچه دار شیم، داریم اقدام میکنم، اتفاقا امشب به این فکر کردم که جلوی بچه زشته من قهر کنم به باباش غذا ندم

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩

آره هر موقع دعوا کنیم من غذامو میپزم با هم سر سفره میشینیم میخوریم با هم حرف نمیزنیم یا اگه چیزی بگه سر سنگین جدابشو میدم.،از همون اول اینجوری بودم حتی جای خوابمونو هم جدا نکردیم پشت کردیم به هم خوابیدیم😁😁😁

آخی دلم برا شوهرم سوخت خیلی پسر خوبیه، خییییلی تو کارای خونه هوامو داره، من فقط یه غذا میپزم، بیشتر اوقات ظرفارو اون میشوره، جارو میکشه، دستشویی حمومو میشوره، خلاصه خییییلی کمکم میکنه

آره هر موقع دعوا کنیم من غذامو میپزم با هم سر سفره میشینیم میخوریم با هم حرف نمیزنیم یا اگه چیزی بگه ...

ای جان عزیزم،😍😄

واای من نمیدونم چرا قهر میکنم اصلااااا نمیتونم برم طرفش،یا به فکر غذاش باشم، تو قهر دلم میخاد بکشمش😂😂

نه بچه نداریم هنوز، تازه چند ماهه تصمیم گرفتیم بچه دار شیم، داریم اقدام میکنم، اتفاقا امشب به این فک ...

آفرین خییلی فکر خوبی کردین.وقتی آشتی کردین بهش بگو چون قراره مامان بابا بشیم این به بعدواسه قهرهامون قانون میگذاریم که  با هم حرف بزنیم،،غذا بخوریم و.. یا هر چیز دیگه که دوست داری.

منم وقتی با شوهرم قهرم حرف که میزنم هر چند جمله بهش میگم آقااای مهندس فکر نکنی باهات آشتی کردم.اونم میگه خوب باااشه

.راستش فقط وقتهایی که از دستش عصبانی ام آقای مهندس صداش میکنم و اسمش رو نمیبرم،😄😄😄 

خدارو شکر همسرم عاقله، مث من بچه بازی در نمیاره

آخی دلم برا شوهرم سوخت خیلی پسر خوبیه، خییییلی تو کارای خونه هوامو داره، من فقط یه غذا میپزم، بیشتر ...

برو قدرشو بدون یه اسفند هم دود کن ،شوهر من تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنه البته خونه مامانش هم اینجوری بود کار نمیکرد حالا بر عکس برادرم تو خونه مامانم کار نمیکردن ازدواج کردن مثل شوهر شما شدن😁😁😁،من اگه غذا درست نکنم سر اونم دوباره یه دعوا میکنه که چرا غذا درست نکردی.

آفرین خییلی فکر خوبی کردین.وقتی آشتی کردین بهش بگو چون قراره مامان بابا بشیم این به بعدواسه قهرهامون ...

ای جاااانم، مرسییی از راهنماییت عزیزه دل،

آره راس میگی فکر خوبیه، چون الان خودمون دونفریم اشکال نداره، ولی جلوی بچه آدم خجالت می‌کشه اینجوری قهر کنه حرف نزنه

اره میپزم باشکمم قهرنکردم که

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت