2777
2789
عنوان

وقتی با شوهرتون قهرین غذا میپزین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3684 بازدید | 118 پست

من قهر نمیکنم باهاش 

اگر دلخوری هم باشه حتما درست میکنم راضی به گشنگی ش که نیستم 

مادرش اگر بود باهاش قهر می کرد بچشو گشنه و اذیت میزاشت که من بخوام بزارم 

به خود مرد هم بستگی داره اونم وقتی. دلخوریم بازم مث همیشه رفتار میکنه

اینو بین خودتون خط قرمز قرار بدین قهر بهانه ی خوبی برای اذیت کردن و بی توجهی به همسر نیست . خونه پدر نیست که ادم بتونه کاسه بشقابشو بغل کنه ببره اتاقش‌.😘😘😘😘😘

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا معلومه که میپزم. تازه با احترام هم مثل قبل حرف میزنیم پیش هم میخوابیم.فقط من موقع حرف زدن وقتی ق ...

😂😂 عزیزززززززززززم، نه من نمیتونم اینطوری باشم، الآنم تنها تو اطاقم، اونم داره تی وی میبینه

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩

بله... و با هم غذا می‌خوریم ،یکی سر صحبت رو باز میکنه و دلخوری رفع میشه.کلا نمیتونیم دلخوری رو کش بدیم ،علاقه ای که بینمونه بهش غلبه میکنه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

من قهر نمیکنم باهاش  اگر دلخوری هم باشه حتما درست میکنم راضی به گشنگی ش که نیستم  مادرش ...

ای جان مرسییی از نصیحتت عزیزززم، من چون تعتقاری هستم و خیللبی  لی لی به بابام میزاشتن مامانم اینا، اینطوریم،

شوهرمم میگه همش اووووف تو چقد ناز داری آخه خانم😂

خیر و برکت از چهار جهت به سمت من سرازیر میشود و هر آنچه دلخواه من است به عالی ترین شیوه به سمت من در حرکت است😊⁦❤️⁩
من میپزم ولی همسرم تا لحظه ای که آشتی نکنیم لب به غذای که من درست کنم نمیزنه😑

چه پررو😄 حالا درستم میکنی نمی‌خوره

😂😂 عزیزززززززززززم، نه من نمیتونم اینطوری باشم، الآنم تنها تو اطاقم، اونم داره تی وی میبینه

مثه مایید 

قهر مون جدی باشه نمیاد خونه غذا بخوره 

دیر میاد من میمونم تو اتاق 

غذای خونه هم نمیخوره من درست میکنم خودم میخورم 

به خودت سخت میگذره.سعی کن حداقل غذا بخوری.مامانم مثل شماست.قهر که میکرد روزهاپشت سر هم اعتصاب غذا میکرد تا سرم بهش وصل میکردن.سر هییییچ‌ و پوچ.حتی بخاطر بچگی ما بچه ها که مثلا اسباب بازی هامون رو مرتب نمیکردیم قهر میکرد.واسه همین تصمیم کرفتم مثل اون نباشم

ای جان مرسییی از نصیحتت عزیزززم، من چون تعتقاری هستم و خیللبی  لی لی به بابام میزاشتن مامانم ای ...

منم ته تغاری ام و خونه مادر پدر خیلی میتازونم که گاهی از رفتار خودم بدم می اومد و میاد .

ولی مسئولیت زندگی خیلی سنگینه تو صاحب اون خونه ای پس طبق معمول روزهای عادی زندگیتو بکن ‌.

😘😘😘😘

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
مثه مایید  قهر مون جدی باشه نمیاد خونه غذا بخوره  دیر میاد من میمونم تو اتاق  غذای ...

نه بیرون غذا نمیخوره اصلا، شده از بیرون خریده آورده خونه خورده، البته برا منم میخره همش😁 می‌دونه نخره چشاشو از کاسه درمیارم،

من اگه درست کنم که با جون و دل میخوره اماااااا من درست نمیکنمممم

به خودت سخت میگذره.سعی کن حداقل غذا بخوری.مامانم مثل شماست.قهر که میکرد روزهاپشت سر هم اعتصاب غذا می ...

آخی خدا حفظ کنه مامان تونو،

منم اوایل ازدواج خودمم هیچی نمی‌خوردم بی حال میشدم شوهرم میدید بی حالم میومد به زور بلندم میکرد غذا میداد بهم ولی من نمی‌خوردم انقدددد منت کشی میکرد تا میخوردم

میگم چرا نمیخوری میگه وقتی قهریم چرا بخورم کلا عین بچه ۲ ساله قهر میکنه

مت کنه پس،😂

منم ته تغاری ام و خونه مادر پدر خیلی میتازونم که گاهی از رفتار خودم بدم می اومد و میاد . ولی مسئولی ...

آره من خیلی بچه گانه بود رفتارام ولی جدیدا خیلی بزرگونه تر شدم، بخاطر همین گفتم نظرسنجی کنم از خانما ببینم اونا میپزن تو قهر یا نه