2777
2789
عنوان

کارگاه تکنولوژی رو کسی میشناسه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 82222 بازدید | 234 پست

دوست عزیز هرکس برای کار ازتون پول خواست کلاهبرداره به امید شکویت هم نباشید چون مبالغ کم هست برید پلیس بگید ۶۰هزارتومن کلامو برداشتن اصلن جوابتونو نمیدن در حالیکه این فراد به پولهای باداورده میلیاردی دست پیدا می کنن برای بالا رفتن دیگران خودتونو پله نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان منم پیام دادم گفتن ۸۰ واریز کنم بعدش به ازای هر کار نقاشی ۵۰ تا ۳۰۰ واریز میشه فامیل خانومه ت ...

توران سلطانی؟منم میخوام الان واریز کنم بعید میدونم کلاهبردار باشه نماد الکترونیک داره که زدم نت درست بود نماد پلیس فتا هم داره

دوستان 

منم رفتم امروز 

واقعا پیشیمونم 

بدرد نخور 

و واقعا دزد 

نه توضیحات درستی میدن 

وقتی هم ثبت نام میکنی 

چه برای نقاشی چه خلاصه نویسی و .... باید با هزاران نفر بجنگی تا کارتو شاااااید مورد قبولشون باشه تا ۲۵ هزارتومن بدن 

فقط کلاهبرداری قانونیه

ترو خدا قول همچین شرکت هایی رو نخورین همش کلاه برداریه چون مبلغ کمی می گن وبه همه این اطمینان رو میدن که شرکت ما با بقیه فرق داره وما رو پلیس فتا تایید می کنه وازاین حرفا وبه خاطر مبلغ پایینش قول حرفاشونو می خورین ولی اونا با همین مبلغ های کم از آدم هایی که دنبال کار راحت هستن چه مبلغ های هنگفتی به جیب می زنن

1_ اصلا به این قضیه فکر کردین مثلا دست نویسی حالا می گیم یکی از کارهای راحتش هست این همه دست نویسی افراد که دارن ثبت نام می کنند خوب به چه دردشون می خواد بخوره   (تو هم این متن رو بنویس 100 نفر دیگه هم همون متن رو بنویسن  در آخر به چه درد اونا می خوره این 100تا متن که بخوان بابتش پول بدن  

2_ همین دوست عزیز تارا 331 به زمان عضویت وزمان اولین پیامی که تو این تاپیک گذاشته دقت کنید ازکجا معلوم که یکی از همونا نباشه که فقط عضو شده الکی تبلیغ کنه پس چرا بقیه می گن کلاهبرداری مطمعن باشیدکه همین طور هست 

لطفا دقت کنید وقول نخورید 

خدایا شکرت به خاطر همسر مهربانم و دختر وپسر گلم دو فرشته دوست داشتی که به من دادی❤💙💜💛💚
من هم میخوام ثبت نام کنم اما پیج اصلیش رو پیدا نمی کنم.کلی پیج تو اینستا با این اسم هست نکیدونم کدوم ...

بنده یکی از کارمندان شرکت هستم و استخدام میکنم 

kar.onloine.2022اینم آیدی اینستا من هست اگر خواستید پیام بدید

دوستان من فقط الان اومدم تو نی نی سایت ثبت نام کردم که بگم عضو این تیم‌ها نشید لطفا

من شدم نمیگم کار نیست ولی مثلا برای کار نقاشی فقط یک سالت وقت میدن تو این یک ساعت هم کلا پنج نفر رو انتحاب میکنن و تهش نهایتا سی تومن به اون پنج نفر بدن.

کلا فایده نداره اگه عضو شدید که هرازگاهی شاید سی تومن درآمد داشته باشید عضو شید.

برای مبالغ بالاتر باید فایل بخرید تا بتونید کار کنید که اونم بعد کار و زحمت و وقت باز معلوم نیست که جز پنج نفر اول که برگزیده میشید باشید