2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بچه ننه، سیاستی یادم بدید چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل خب از اول میدی شغلشو باهاش ازدواج نمیکردی؟ شوهر باید شریک راه و زندگی ادم بشه شوهری که تقریبا کل ...

۴سال منو میخواست عشق آتشینی داشت، بی سیاستی خودم و سیاست قوی خانوادش اونو ازم گرفت،،،، میگفتم شاید بتونم به شهر محل کارش برم

بهم ابراز علاقه نمیکنه که هیچ،، مدام بدیامو میگه ، خوبیامو فیلم بازی کردن و دروغ حساب میکنه, همیشه ب ...

بنظر خودت بایدچیکارکرد؟

اگه کسی هست که پشتت باشه

طلاق بگیر راحتری

۴سال منو میخواست عشق آتشینی داشت، بی سیاستی خودم و سیاست قوی خانوادش اونو ازم گرفت،،،، میگفتم شاید ب ...

فقط عشق کافی نیست

منم نگفتم همسرت بده

گفتم وقتی کل ماه تنهایی و میدونستی شوهرت یه شهر دیگس کیس مناسبی برا ازدواج نبود

اگه میرفتی اون شهر خوب بود الانم دیر نشده میتونین اونجا خونه بگیرین قطعا بهتر میشه شرایطت

فقط هرکاری ک میکنی هیچ وقت تو سرش نزن ک بچه ننه ای و فلان اینجوری از تو دور تر میشه  سعی کن از ...

واقعیتش تو دعوا ها بهش میگفتم،،، با غرور میگفت آره من بچه ننم و افتخار میکنم که بچه ننم.

بخاطر دخالت خانوادش و دعواها مکرری که باشوهرم سر خانوادش داشتیم یکسال قهر بودم برا طلاق خونه پدرم رفتم، وقتی برگشتم الان یکسالونیم میشه دیگه خونه باباش پا نذاشتم و اونا هم نیومدن، اما شوهرم با دخترم میره و میگه خوشحالم تو نمیای و نیای راحت ترم

شما هم برو باهاش خوش بگذرون حیفه پیش هم نباشید 

اول ازدواج هروقت میرفت باهاش میرفتم، اما مدام گیر میداد چرا اینو گفتی، چرا خندیدی، چرا تیکه پروندی، چرا نخندیدی، چرا ساکت بودی و...

مدام پچ پچ با خواهر و مادرش داشت خیلی حس غریبگی و غربت میکردم.

زجر میکشیدم تا برگردم خونه خودم

هرکاری بکنه متقابل اونوبکن واصلامثل اول محبت نکن درحد زن وشوهر خیلی معمولی رفتارکن وزیادمحلش نذار وق ...

بخدا همه این کارا کردم ،میگه حق نداری هرکار من میکنم تو بکنی حق نداری خونه بابات بری، اگه هم گوش ندم تا بحثمون میشه پاخانوادم میکشه وسط.

خیلی زور زدم خونم گرم باشه محبت و صمیمیت بینمون باشه خیلی زور زدم کوتاه بیام و زندگی کنم اما دیگه بریدم.

الان زور میزنم بخندم زور میزنم که پیش برم ، خیلی محبتمون کمرنگ شده فقط دارم تلاش میکنم دخترم آسیب نبینه، بخدا بریدم طاقتم تمومه