بعد ازینکه همسرم ب مشاوره گفت که بین منو خانوادش اونارو انتخاب کرده و گفته بود فقط اونا هستن که براش میمونن و بهش وعده پول و خونه داده بودن ب شرط اینکه من بدون گرفتن هیچگونه حق و حقوق و جهیزیه ام بزارم برم منم رفتم دادخواست طلاق دادم و همسرم هم تو جمع کردن وسایلم کمکم کرد و اومدم خونه بابام حالا خانوادش ب وعدشون عمل نکردن و همسرم هم پشیمون هستش و میگه بیا از هم جدا شدیم قایمکی باهم صیغه کنیم به غیر از همه اینا خودم ک احساس میکردم ضربه روحی بزرگی خوردم دکتر بهم دارو داد مصرف کنم الانم تو خونه بابام تمام امکاناتو دارم و همه حواسشون بهم هست ولی جدیدا احساس بدی دارم مامانم زیادی داره بهم سخت میگیره هرجا بخوام برم حتی تا سر کوچه میخواد باهام بیاد حق آرایش زیاد ندارم هرچی اونو داداشم میگن باید انجام بدم با اینکه داداشم کوچیک تره اگه از سرکار ۵ دیقه دیر تر برسم خونه خیلی زنگ میزنه و برسم خونه دعوام میکنه و محلم نمیزاره هرکاری بخوام بکنم باید با جزئیات توضیح بدم حتی اگه بخوام از داروخونه قرصامو بخرم یا حرفایی ک ب مشاورم میزنم حق تنها بودن ندارم تو جمع هم باشم نباید جلوی مردای فامیل بشینم خیلی دارم عذاب میکشم از طرفی هم تو خونه تلفنی نمیتونم حرف بزنم واقعا نمیدونم چرا زندگی میکنم تو خونه شوهرمم همش کتک میخوردم فقط بخاطر اینکه بزارم فرار کنم
سوده ی عزیزم.. سوده هرویمحقق، نویسنده و مدرسدوره های روانشناسی عمقي یونگسایت👇Www.zendegiesalem.comجهت اطلاعات بیشتر در مورد دوره ها👇@jazabiatdaruniسفارش دوره ها👇@centerrhealthyدستاوردها👇@zendegisalemihaاینستاگرام:http://instagram.com/zendegie_saleem.....طب سنتی انجام نمیدم چون درس دارم نپرسید همش😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شرلیط سختی داری ولی به نظرم از زندگی مشترک بد بهتره چون یه امیدی به خلاص شدن بالاخره
🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚♂️ 🌱تنها راهی که میشود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که میشود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که میشود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
اگر پدر و مادر شوهرت به وعده هاشون عمل میکردن ایا باز بر میگشت سمتت؟
چه جوری همچین مردی اعتماد میکنی
فعلا سخته برات به مرور استقلالت بدست میاری و به برادرت بفهمون حق دخالت نداره
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......