2777
2789

سلام

من آنلاین شاپ دارم 

شمایی ک توی خونه حوصلتون سر رفته و وقت کافی دارین این تاپیک خیلی بهتون کمک میکنه 

میتونین کانال یا پیج یا گروه بزنین دوستا و آشناهاتونو بیارین توش

کارای کانال منو بچنین و سود مورد نظرتونو روی قیمت بکشین 

ادامش توی پست ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مثال ی بلوز بافت رو من به قیمت ۱۵۰ تومن میفروشم

شما میتونین ۲۵ تومن روش بزارین ک بشه ۱۷۵ تومن 

وقتی مشتری از شما میخره ۱۵۰ رو به حساب من میزنین و ۲۵ تومن باقی مانده رو برای خودتون برمیدارین 

در بدترین حالت ممکن اگ شما روزی دوتا مشتری هم داشته باشین (ک قطعا وقتی پیشرفت کنید اینطور نیست )

ماهانه درامد میلیونی دارین

پ .ن : سود ۲۵ تومنی مثال بود و شما میتونین سود خودتونو روش بزارین

برای مثال ی بلوز بافت رو من به قیمت ۱۵۰ تومن میفروشم شما میتونین ۲۵ تومن روش بزارین ک بشه ۱۷۵ تومن& ...

میشه بیشتر راهنمایی کنین ؟؟!

تو تلگرام یا اینستا کجا گروه یا کانال دارین .

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
برای مثال ی بلوز بافت رو من به قیمت ۱۵۰ تومن میفروشم شما میتونین ۲۵ تومن روش بزارین ک بشه ۱۷۵ تومن& ...

سلام من تلگرام ندارم فقط واتساپ دارم نمیشه

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

کارای کانال من ۹۰ درصدشون قیمت زیر ۲۰۰ دارن و ارسالشون رایگانه

با خیال راحت میتونین کسب درامد کنید 

آدرس کانال ک خیلی وقته فعالیت دارع 

https://t.me/Aisa_boutique

و آدرس پیج ک تازه شروع کرده

https://instagram.com/aisa_boutique1400?utm_medium=copy_link

منتظرتون هستم

میشه بیشتر راهنمایی کنین ؟؟! تو تلگرام یا اینستا کجا گروه یا کانال دارین .

توضیحات کامل رو توی پست ها گذاشتم به ترتیب اگ بخونین متوجه میشین 

کانال تلگرام و پیج اینستا دارم ک تلگرام خیلی وقته فعالیت داره ولی اینستا تازه شروع کرده 

تلگرام

https://t.me/Aisa_boutique

اینستا

https://instagram.com/aisa_boutique1400?utm_medium=copy_link

شما میتونین هرجایی ک براتون راحته فعالیت کنید

کارای کانال من ۹۰ درصدشون قیمت زیر ۲۰۰ دارن و ارسالشون رایگانه با خیال راحت میتونین کسب درامد کنید& ...

ببخشید یه سوال . ما باید یه کانال ایجاد کنیم بعد محصولات شما رو بزارین به فروش مثلا اگه ۱۵۰ ۱۰ تومان روش میکشیم میشه ۱۶۰ بعد یکی سفارش بده شماره کارت شما رو میدیم واریز میکنن . ببخشید ها بعد اگه این وسط اون ۱۰ تومان شما واریز نکردین چی؟؟؟😐

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
ببخشید یه سوال . ما باید یه کانال ایجاد کنیم بعد محصولات شما رو بزارین به فروش مثلا اگه ۱۵۰ ۱۰ تومان ...

نه عزیزم به مشتریتون شماره کارت خودتون رو میدین 

وقتی برای شما واریز کرد 

شما ۱۰ تومن رو برمیدارین و پول لباس رو فقط ب حساب من میزنین

من خیلی وقته دارم فعالیت میکنم و دنبال این کلاه برداری ها نیستم😂

نه عزیزم به مشتریتون شماره کارت خودتون رو میدین  وقتی برای شما واریز کرد  شما ۱۰ تومن رو ...

نه ببخشید جسارت نکردم سوال پیش اومد خوب .

خوب من اگه بخوابم شروع کنم کانال بزنم محصولات و از تو کانال خودتون بردارم ؟؟!!

میشه تو تلگرام یا اینجا برام توضیح بدین چی کار کنم

نه عزیزم به مشتریتون شماره کارت خودتون رو میدین  وقتی برای شما واریز کرد  شما ۱۰ تومن رو ...

من اینستا ندارم فقط واتساپ و تلگرام دارم