2777
2789
عنوان

خانومایی ک دنبال شغل اینترنتی با درامد هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 24 پست
نه ببخشید جسارت نکردم سوال پیش اومد خوب . خوب من اگه بخوابم شروع کنم کانال بزنم محصولات و از تو کان ...

اختیار دارین شوخی بود وگرنه حرف از جسارت و اینا نبود 

بله عکس هایی ک توی کانال منه رو  ذخیرع میکنید و متن زیرشم کپی 

توی کانال خودتون عکس هارو انتخاب میکنین و متن کپی شده رو تغییر میدین از لحاظ قیمت و آیدی کانال و ادمین 

و در آخر توی کانال خودتون یا هرجای دیگ پست میکنین

اگر بازم سوالی هست همینجا یا تلگرام یا اینستا میتونین بپرسین 

اختیار دارین شوخی بود وگرنه حرف از جسارت و اینا نبود  بله عکس هایی ک توی کانال منه رو  ذخ ...

خیلی ممنون باشه پس مزاحم میشم

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چراخودت جنس هاتو نمیفروشی؟ بعدم رایگان جنس برای ما میرستی هروقت فروختیم پولش رو بدیم بهت؟

عزیزم من جنسارو میفروشم 

اگ ینفرو بیارم ک اونم برای من بفروشه بنظرم هیچکدوم ضرر نمیکنیم این وسط

درضمن شما منظور من رو اشتباه متوجه شدین جنس رایگان ب کسی داده نمیشه وقتی مشتری برای شما پول واریز کرد شما سودتو برمیداری و بقیه پول رو ب من میدین 

اونوقت جنس برای مشتریتون ارسال میشه

عزیزم من جنسارو میفروشم  اگ ینفرو بیارم ک اونم برای من بفروشه بنظرم هیچکدوم ضرر نمیکنیم این وس ...

آهان بعد یه سوال جنس رو باید بخریم بعد بفروشیم 

از کجا بدونیم شما جنس رو میفرستی؟

❤️
آهان بعد یه سوال جنس رو باید بخریم بعد بفروشیم  از کجا بدونیم شما جنس رو میفرستی؟

نه عزیزم شما چیزی نمیخرین

کارای من رو توی کانال پیج یا گروه میچینین 

وقتی کسی از شما خرید و بهتون پول داد اونوقت شما پول رو ب من میدین

ی کار بدون ریسک هستش ک شما ترس اینو ندارین ک حنس بخرین بیارین خونه یا مغازه و کسی ازتون نخره 

هروقت کسی خرید شما پول میدین ب من

من چندین وقته ک توی این کارم و هیچ کلاه برداری در کار نیست وقتی وارد کانالم شدین ب کانال اعتمادم میتونین سر بزنین

توی واتساپ میتونین گروه بزنین

آره 

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊