2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست ک از مرهم بواسیر پیج شفادارو اینستا استفاده کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 6815 بازدید | 29 پست
مرسی عزیزم،‌ خوشحالم که دارو درمان کرده مشکلت رو...خدا رو شکر متاسفانه بیرون زدگی من مال چند سالی می ...

انشاالله که خوب میشین قبل از خرید دارو مشکلتونو به اون خانوم توضیح بدید اون راهنمایی میکنه.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.مرهم رسول آرخ یه گل هستش که معلوم نیست از کف رودخونه یا لجن زاری چیزی میاره که به خدا همش دروغ و کلاه برداریه هیچ تاثیریم نداره اون کلیپ ها رم که می‌بینید یه مبلغی میده میسازن تا مردومو گول بزنه.هر ابلهی ۲۵۰ هزار میده بعد می‌فهمه که کلاه سرش رفته مثل خود من بعد بیخیال میشه و می‌ره سراغ یه درمان دیگه.مرهم رو می‌فرسته بعد میگه اگه نتیجه گرفتین یه فیلم از رضایتتون به شکلی که میگه بگیرین و بفرستین تا ۳۰,هزار تومان بریزم به کارتتون که یه سری احمقا فقط بخاطر اینکه بخشی از ضررشون جبران بشه این کارو میکنن و براشون مهم نیست که کلی آدم بخاطر همین فیلما ضرر میکنن

سلام بچه ها.من مشکل سندروم روده دارم و این باعث میشه زخمم هی باز بشه این دفعه‌ ی سومه ک دارم مرهم رو سفارش میدم واقعا عجیب خوب میکنه ادمو نمیدونم چجوری برای این دوستمون جواب نداده ولی برا من خیلی موثر بود من عمل باید میکردم ولی با مرهم آقای ارخ خوب شدم. اگر رعایت کنید برنمیگرده ولی نکنید چ عمل کنید چ مرهم بزنید فایده نداره و برمیگرده

من برای مادرم خریدم یه کاغذ هم توش گذاشته بودن که ضمانت نامه کتبی و از این حرفها متاسفم برای خودم که به این موضوعات باور می کنم آخرش هم زنگ زدم گفتم بعد از 10روز استفاده باید لااقل چند درصدی نتیجه بده که جواب ندادن تو پیج هم کامنت انتقادی گذاشتم زود منو بلاک کردن