2777
2789
عنوان

گردن گرفتن نوزاد

162 بازدید | 13 پست

سلام دوستان عزیز وقت همگی به خیر...پسرمن 34 هفته 5 روز بخاطرفشارخون بالای من بدنیااومد...الان 3ماه و 20 روزه است...دمرش که میکنم ازهمون اوایل 3 ماهگی کامل گردن شو نگه میداره وخیلی هم پامیزنه که سینه خیز بره...ی کمم میره...الان بغلش میکنم روپام میشونم وسرشو تکیه میدم به سینه ام خودش رواز سینه میاره جلو وبدون تکیه به من سرش راراست نگه میداره واین ور واون ورهم نگاه میکنه...به نظرتون کاراش طبیعی وخوبه؟ممنون میشم جواب منو بدید

اره خب همه بچه ها نگه می‌دارن

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم پنجاه روزشع  از بس زور میزنع میاد پایین. گاهی خودش به پهلو میشه یا از پهلو صاف می‌خوابه . گردنش هم صاف نگه میدارم میوفته به جلو ولی روی بالش خودش تکونش میده یا روی سینم میزارم خودش میگیره بالا.

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
منظورم اینه که گردن گرفتنش خوبه؟تاچهارماهش تموم بشه کامل گردن میگیره؟

اره بابا خیلی خوبه ، تا ۴ ماه قشنگ میگیره

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

کاملا طبیعی هست همه این موارد 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

پسر منم 34 هفته دنیا اومد عزیزم میشه وزنش رو از تولد و الان رو بگی؟ 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
سلام عزیزم...وزنش 2300 بود دنیااومد...الان یک سال وپنج ماهشه 10 کیلو ئه

وزنش به هم سن هاش رسیده

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم...