2777
2789

من یه دختر چهارساله دارم و مستقل زندگی میکنم و 23 سالمه تقریبا دوسالی میشه جداشدم همسر سابقم اخلاق خوب و بدشو میگم نظرشما چی کار کنم خسیس نبود اصلا یعنی همون موقع که حقوقش میگرفت میومد کارتشو میداد بهم بعد خودش اصلا پول دستش نبود گاهی لازم بود پول ازم میگرفت ازم جلو همه حمایت میکرد و چشم پاک بود حتی با خانما صحبت عادی هم نداشت رفیق باز درحد گاهی وقتا پیش رفیقش میرفت اخلاق بدش اول اینکه خیلی کم صحبت اصلا محبت کردن نبود غرغرو بود تا دعوامون میشد زنگ میزد به خانوادم بهم توجه نمیکرد و اخریش این که فهمیدم به قرص اعتیاد داره و ازش جداشدم البته الان متوجه شدم اعتیادش گذاشته کنار اینو مطمینم یجورایی الان خودش پیشقدم شده که برگردم یعنی خواهرشو واسطه کرده من خودم شاغلم فروشنده یه مغازه ام و البته درآمدم زیاد نیس ولی خانوادمم کمک میکنن بهم الان خانواده ام میگن برگرد ولی من نمیدونم چیکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالیه از این بهتر میخواستی شوهر  /مردم آشغالاشونو دودستی چسبیدن کلی هم پول و رشوه و باج میدن مب ...

میگم اخلاق درستی نداشت مدام غر میزد همش قهر دعوا خسته شده بودم مشکلات مالی هم یطرف اعتیاد هم پیدا کرد دیگه نتونستم تحمل کنم

برگرد حالا که اعتیادش را ترک کرده شوهرت خیلی اخلاق هاش خوبه به نظرم

میترسم پشیمون بشم اخه خیلی ادم سرد و بی توجه بود یکسره غر میزد همش دعوا و بحث داشتیم 

اگه ترک کرده برگرد به زندگیت بخاطر دخترت هم که شده ولی براش شرط بزار همینجوری الکی هم بر نگرد

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
میگم اخلاق درستی نداشت مدام غر میزد همش قهر دعوا خسته شده بودم مشکلات مالی هم یطرف اعتیاد هم پیدا کر ...

وا  کدوم مرد اخلاق خوبی داله  ؟؟؟ تو این گرونی و بدبختی     حالا اعتیاد و مالیشو که میگی قبول دارم آخه خودت گفتی کارتش دستت بود و خوب بود وخسیس نبود پس مشکل مالی تداشته فقط اعتیاد