2777
2789
عنوان

رفتار همسرم با من😔😔

1111 بازدید | 72 پست

سلام خواهرا من کسیو ندارم باهاش درد دل کنم فقط اینجا میتونم بگم😔

همسرم خیلی عوض شده اصلا نمیتونم بشناسمش..تا چند ماه پیش رابطه خیلی خوبی داشتیم حتی برا رسیدن به هم خیلی سختی کشیدیم هر دو کم سن بودیم ولی خداروشکر تونستیم زندگیمونو بسازيم الانم بعد چهار سال که دو تا بچه دارم خیلی تغییر کرده حس میکنم دیگه دوستم نداره مثل قبل😔تو اینستا دخترا زیر پستش کامنت میذارن که عالی هستی و اینا..قبلا اصلا دختر فالو نمیکرد الان همشون دخترن زندگیم داره از هم میپاشه😔بخاطر کارش شهرستانه آخر هفته میاد خونه دیشب تو چت بهم گفت خوردن و خوابیدن که کاری نداره دیگه نمیدونه چی میکشم با دوتا بچه و حرص کاراش که کم مونده دق کنم بمیرم😔😔

ازش پرسیدی

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن خیلی گله نکنی و کلامی هم شده بهش محبت کنی. تو ایران مردا هیچ چیز از ارتباط نمیدونن

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

اینستا خونه خراب کنه .... دیدم که میگم ...

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

خیلی به شوهرت راحت گرفتی به نظرم خودتم جمع کن برو شهرستان ببین چه خبره

اگه حواست به زندگیت نباشه همون آخر هفته هم نمیاد😑😑

گر نگه دار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.  

همیشه از اینستا بدم میومد و میاد خواهد اومد 😒

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

اعتماد بنفس کاذب گرفته.سعی کن به خودت برسی و ورزش کن سعی کن بهترین خودت باشی نه بخاطر همسرت بخاطر خودت تا دوباره اعتماد بنفست بالا بره و خودت رو دوست داشته باشی اینطور بهتر تصمیم می گیری و با مشکلات بهتر کنار میای و براشون راه حل پیدا میکنی.درصورت امکان با شوهرت برو شهرستان این دوری خیلی توی زندگی اثر داره

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

لطفا بشینین باهاش صحبت کنین بگین ک راضی نیستین. خودتونم بهتره برین پیشش تنهاش نذارین. شاید چون ازتون ...

دقیقا آقایون وقتی از خانواده شون دور میشن سرد میشن

انگار دیگه وابستگی ندارن به خانواده