2777
2789
عنوان

رفتار همسرم با من😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 72 پست
نمیتونی یه کاری کنی یه هفته مسیولیت بچه ها و خونه گردنش بیفته بعد بفهمه کی میخوره و میخوابه؟

به بچه هامم دیگه توجه نمیکنه پسر بزرگم سه سالشه دیشب بهش گفتم اگه بیکاری زنگ بزنم آدرین دلش برات تنگ شده باهات حرف بزنه گفت سرم شلوغه بخدا نمیتونستم بچه رو آروم کنم خودمم باهاش گریه کردم

پسر کوچیکمم سه ماهشه سنگ کلیه داره همش گریه میکنه دیگه روانی شدم دلم میخواد خودکشی کنم فقط بخاطر بچه هام تحمل میکنم😔😔

متاسفانه پسرا همینن یهو از عاشقی فارغ میشن  یادشون میفته که جوونی نکردن الانم دو تا دختر عوض ...

آره خیلی به خودش میرسه همشم از خودش عکس میذاره اصلا پیجشو ببینی نمیفهمی متأهله دخترا فکر میکنن مجرده اینم نمیگه من زن و بچه دارم😔😔البته اگه بدونن هم دلشون نمیسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری پیشش؟ تنهایی برای اقایون سخته اونجا کی براش غذا میپزه رسیدگی میکنه؟

میترسم برم مامانمم بفهمه اونم مریضه دلم نمیخواد ناراحت بشه

خونه مادرش میمونه

خونه مامان منم اونجاست بعضی وقتا هم برا ناهار یا شام میره اونجا

بترسونش بگو باشه میرم بیا بچه هاتو ببر من هنوز جوونم چیزی برا من زیاده شوهرررر . ولی کی تو رو با دوت ...

بخدا همه این حرفارو گفتم اونم میگه یه کاری نکن از دایرکتم بهت عکس بدم ببین دخترا چجوری التماس میکنن باهاشون حرف بزنم😔😔

اعتماد بنفس کاذب گرفته.سعی کن به خودت برسی و ورزش کن سعی کن بهترین خودت باشی نه بخاطر همسرت بخاطر خو ...

به خودم که میرسم ولی نه مثل قبل دیگه انگیزه‌ ندارم

اینستا زندگیمونو خراب کرد

خیلی وقته چشاش دنبال این و اونه فکر میکنم هیچوقت مثل قبل نمیشه😔😔

دوری و کم دیدن همدیگه سردی میاره.

بچه دار شدنم زندگی ادمو تغییر میده.حواست نباشه بینتون سرد نیشه.

ولی الان مهمترین سوال اینه که چرا با هم صحبت نمیکنید؟ منطقی،شفاف،محترمانه.

بشین باش صحبت کن بگو من احساس میکنم مثل قبل به هم نزدیک نیستیم.من یه سری توقعاتی دارم‌تو هم یه سری توقعاتی داری.به هم بگیم و سعی کنیم رو رابطمون کار کنیم

رودرواسی دارید با شوهرتون مگه

اینستا خونه خراب کنه .... دیدم که میگم ...

با بند بند وجودم قبول دارم 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
به خودم که میرسم ولی نه مثل قبل دیگه انگیزه‌ ندارم اینستا زندگیمونو خراب کرد خیلی وقته چشاش دنبال ...

پآشو برو شهرستان کلا خونه و زندگیت رو جمع کن و برو بگو هر جا تو باشی منم باید اونجا باشم بگو زندگی یعنی همین کنار هم بودن درضمن مجبورش کن

اینستا رو پاک کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پاک کن اینستاشو ها 

شوهر من جرئت نداره یه دختر فالو کنه فساد میکنم 

تازه ده بار تاحالا جرمون شده گفتم باید پاکش کنی پاک کرده باز خودم دلم میسوزه میزارم بیارتش بالا باز بعدم پسوردشو بردار برو تو پیجش 

انقد خودتو بدبخت نگیر دیگه دوره این بدبخت بازیا نیس

به قول خدا بیامزره مامان بزرگم همیشه میگفت

صبوری ‌کردمو صبوری خاک توسرم کرد  شما مثل من ساکتو صبور نباشین راست میگفت 

لبخند های واگیردار😌💛
عزیزم اون میگه از دایرکتم عکس بدم شما چیزی نمی گی؟نمیگی داری چه غلطی میکنی؟

میترسم اگه خیلی بد باهاش حرف بزنم بیشتر حرصش بگیره وقتی زیاده روی میکنم بدترم میشه بخاطر همین دیگه نمیتونم چیزی بگم😔😔

پاک کن اینستاشو ها  شوهر من جرئت نداره یه دختر فالو کنه فساد میکنم  تازه ده بار تاحالا ج ...

پسوردشو قبلا داشتم الان دیگه نمیده

اونم اصلا فالو نمیکرد خیلی حساس بودم ولی دیگه حرف شنوی نداره کلا بهم اهمیت نمیده😔😔