2777
2789
عنوان

رفتار همسرم با من😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 72 پست
لطفا بشینین باهاش صحبت کنین بگین ک راضی نیستین. خودتونم بهتره برین پیشش تنهاش نذارین. شاید چون ازتون ...

یه ماه نمیشه که رفته اونجا خیلی وقته اينطوری شده😔😔

بخدا عین من!

توی فک و فامیل ها هم دیدم زنو مرد نداره واقعا اصلا نگم برات خیلییییییی بده 😕

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفس کاذب گرفته.سعی کن به خودت برسی و ورزش کن سعی کن بهترین خودت باشی نه بخاطر همسرت بخاطر خو ...

چون تنهاست مسیولییت زن و بچه گردنش نیست حس یه پسر مجرد بهش دست داده...

باید پیش زن و بچه اش باشه مسیولیتش گردنش باشه تا حس تجرد بهش دست نده

اینجوری ک معلومه سرش جاعه دیگ گرمه ک ب تو راحت میگه بخوز بخوابی و برو و .... 

براش مهم نیسی یاداوری کن بهش ک تو پشتش بودی ساختی باعاش نباید زبون درازی کنه 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
دیگه اصلا ازم حرف شنوی نداره😔

چند سالشه؟

احتمالا زیر ۳۰ سالشه؟

حالا یادش افتاده جوونی نکرده و زود وارد سختیا و مشکلات زندگی شده...

باید دیرتر ازدواج میکرد جوونی میکرد با کیس های بهتری میپرید بعد ازدواج میکرد

چون تنهاست مسیولییت زن و بچه گردنش نیست حس یه پسر مجرد بهش دست داده... باید پیش زن و بچه اش باشه مس ...

ددقیقا.یعنی چی اون یه جای دیگه باشه زن و دوتا بچه هاش تنها توی خونه باشن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اینجوری ک معلومه سرش جاعه دیگ گرمه ک ب تو راحت میگه بخوز بخوابی و برو و ....  براش مهم نیسی یا ...

بهش میگم مگه تو نمیدونی من چقد سختی کشیدم..اوایل زندگیمون مادرش مدام تحقیرم میکرد بهم تهمت میزد ولی من فقط سکوت میکردم خودشم که مثل من سنش کم بود همیشه پشتش بودم خیلی کمکش کردم ولی نمیفهمه😔😔

خیلی به شوهرت راحت گرفتی به نظرم خودتم جمع کن برو شهرستان ببین چه خبره اگه حواست به زندگیت نباشه هم ...

فقط یه ماهه که رفته

خونه مامانمم اونجاست اگه برم و بفهمه چیشده از ناراحتی سکته میکنه دلم نمیاد اونا هم درگیر غم و غصه زندگی من بشن

چند سالشه؟ احتمالا زیر ۳۰ سالشه؟ حالا یادش افتاده جوونی نکرده و زود وارد سختیا و مشکلات زندگی شده. ...

آره 25 سالشه

خودش بیشتر عاشق بود

خانوادش بخاطر سنش راضی نبودن 

با سختی خیلی زیاد به هم رسیدیم آخرشم که اينطوری شد😔😔

آره 25 سالشه خودش بیشتر عاشق بود خانوادش بخاطر سنش راضی نبودن  با سختی خیلی زیاد به هم رسیدی ...

متاسفانه پسرا همینن

یهو از عاشقی فارغ میشن 

یادشون میفته که جوونی نکردن

الانم دو تا دختر عوضی بهش پروبال دادن فکر میکنه چی شده