2777
2789
عنوان

شماها هرشب پيش شوهراتون ميخوابين؟؟؟؟💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 161 پست
باور کن اگه تلویزیون تو راهرو هم بود منم باز میرفتم کنارش میخوابیدم لامصب انگار قرص خواب برام😐

حتما تازه ازدواج كردين يا يه بچه داري

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا لابد یه مشکلی داره یا ازت دلخوره مگه میشه این همه فاصله

هیچ مشکلی نیست اتفاقاقلبادوستم داره ولی چون ازمظرجنسی سردشده ازم فاصله میگیره که منم بیخیال باشم چون نمیتونه

دقيقا همسر من هم همينطوره ولى گناه داره بنده خدا ميگه ميخوام رو كمر بخوابم ولى تا رو كمر ميخوابه خر ...

بله همسر منم رو کمر که می‌خوابه خرو پف میکنه. دست خودش که نیست اگه خرو پفش بلند نباشه بیدارش نمیکنم گناه داره صبح زود میره سرکار. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
هیچ مشکلی نیست اتفاقاقلبادوستم داره ولی چون ازمظرجنسی سردشده ازم فاصله میگیره که منم بیخیال باشم چون ...

يعني چي 

چند ساله ازدواج كردي 

بچه داري؟

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
اگ پسرت نوزاد اشکال نداره بزرگتر باشه اصلااا کارت درست نیست از هرلحاظ بهتره بچه از6ماهگی جدا بخوابه ...

پنج سالشه چیکار کنم میگ نمیخوام گوشه باشم باید وسط باشم. 😂

بیایم انسان باشیم، مهربان باشیم، محبت کنیم، فارغ از ملیت و قومیت همه برادر باشیم، هممون یکی هستیم همدیگه رو دوست داشته باشیم🌺🦋 چقد اینجوری دنیا قشنگ تر میشه🌱
بله همسر منم رو کمر که می‌خوابه خرو پف میکنه. دست خودش که نیست اگه خرو پفش بلند نباشه بیدارش نمیکنم ...

مال من اصلا دوست داره راحت پذيرايي بخوابه 

اصلا تمايلي به محبت نداره

هیچ مشکلی نیست اتفاقاقلبادوستم داره ولی چون ازمظرجنسی سردشده ازم فاصله میگیره که منم بیخیال باشم چون ...

خوب خداروشکر دلیل فاصلش اینه عزیزم از عطاری چیزایی بگیر که میل جنسی رو بالا میبره 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه ها ميدونيد چيه 

شوهر من همش ميگه من از محبت زياد بدم مياد 

خانوادگي بي محبتن