2777
2789
عنوان

شماها هرشب پيش شوهراتون ميخوابين؟؟؟؟💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 161 پست
امیدوارم نتیجه ببینی چون همسرمنم محبت بلد نبود ب مروز یاد گرفت

اخه احساس ميكنم هرچي مخصوصا شبها طرفش ميرم بيشتر بدش مياد

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فيلم عاشقانه زياد ميبينه ؟

نه بابا.کلا خیلی وابسته س بهم نمیدونم چرا😐من ازینام که از تماس فیزیکی با کسی خشم نمیاد اصلا چندشم میشد قبلا.ولی الان مجبورم دیگه.هیچیم بهش نمیگم ک ناراحت یا سرد نشه مگر در مواقع اظطراری😡ولی در کل من خوشم نمیاد ازین اخلاقش

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

حتی وقتی یکیمون مریضه قبول نمیکنه جدابخوابیم.امسال دوبار ازش کرونا گرفتم  یا وقتی مثلا جایی مه ...

😂😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

اسی چی شد

چرا ایدی تو ندادی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

میگم دیگ توجه نکن یمدت اگه رفتارش خیلی بد نمیشع بیخیال باش تو کارخودت و انجام بده برو کنارش اول بافاصله باش از شبای بعد نزدیکتر ببر تشکت سعی کن با هیجان ی چی و براش تعریف کنی ک حذاب باشه براش حواسش پرت باشه ازاینکه کنارشی 

میگم دیگ توجه نکن یمدت اگه رفتارش خیلی بد نمیشع بیخیال باش تو کارخودت و انجام بده برو کنارش اول بافا ...

سعي ميكنم انجام بدم 

اخه ميدوني من مشكلم اينه خيلي كم حرفم اصلا حرف براي گفتن پيدا نميكنم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
همسرم سردمزاج شده.ازدواج دوممونه.سه ساله

چرا سرد مزاج شده؟ شما و ایشون چند سالتونه؟

شما سختت نیست؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ها با مرد دلسرد چكار كنم  همش بي ربط به خانوادم گير ميده  زندگيم شده همش گلايه از ما ...

مثل شوهر من همش در حال عیب جویی و بدگویی از خانوادم هست.

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
دختر منم همینطوره

من ميرم پيش دخترم ميخوابونمش و ميام روي تخت