2777
2789
عنوان

شماها هرشب پيش شوهراتون ميخوابين؟؟؟؟💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 161 پست
خیلی بهش گفتم اماانقدرغرورداره یاجواب نمیده یاتبدیل میشه به بحث 

مگه طلبه اس،؟

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس شوهرتو فرستادی کجا😂😂

تو هال ديگه

اونم كلى جا داره برا خودش 

ماشاءالله درازم هست ١٩٤ قدشه پاش اذيت ميشه رو تخت هى ميخوره به تاج پايين تخت

من هم در آرزوى فرزندم اما نه به دلايل فيزيكى، به دليل اينكه اينجا فعلا جاى قشنگى نيست كه بخواهم فرزندى را به اين سرزمين هديه بدهم. بزرگترين فداكارى من براى فرزندم اين است كه با نياز مادر شدنم ميجنگم ...كاربر از سال ٩٥

استارترجان من برعکس شمام دقیقا..توی این یکسال و نیم هرچی سعی کردم بهش بفهمونم نچسبه بهم یا هی باهام ور نره نشد.بعضی شبا انقد بااین کاراش میره رو مخم که سرش دادمیکشم میگم برو اونور ولم کن بخوابم😐

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

میتونی مطمئن باش  محبت نمیبینی ولی همش محبت کن یجوری نباشه دلزده بشه بهش پیام عاشقانه بده همش ...

حرفاتو دوست دارم

خدایاهرچی خودت صلاح میدونی ولی اگه خواستی به دخترای منم داداش بده. ای مهربانترین
استارترجان من برعکس شمام دقیقا..توی این یکسال و نیم هرچی سعی کردم بهش بفهمونم نچسبه بهم یا هی باهام ...

😭😭😭میفهمم چی میگی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
استارترجان من برعکس شمام دقیقا..توی این یکسال و نیم هرچی سعی کردم بهش بفهمونم نچسبه بهم یا هی باهام ...

چه جالب

😭😭😭میفهمم چی میگی

حتی وقتی یکیمون مریضه قبول نمیکنه جدابخوابیم.امسال دوبار ازش کرونا گرفتم 

یا وقتی مثلا جایی مهمونی جلو همه میگه به  ما یه بالش و یه پتوبدید ولی پیش هم بخوابیم.ابرومومیبره

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

فيلم عاشقانه زياد ميبينه ؟