2777
2789

پسرخالم و داداشم رفتن طبقه بالای خالمینا عرق بخورن بدون اینکه مامانش بفهمه

خالم زنگ زد خونمون احوال پرسی کنه گفتش داداشت و مهدی(پسرخالم)رفتن بالا 

منم با خنده گفتم دارن شیطونی میکنن😶خالم رفته کف دست داداشم گذاشته زهرا میگ شما دارید خلاف میکنید😑

داداشمم از دیشب باهاش دعوا کردم قهر بودیم الان زنگ زده گفته تو نمیتونی جلو زبونتو بگیری پسرخالمم از اون طرف میگه ماداریم اخه چیکار میکنیم؟

بنظرتون تقصیر کیه؟

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙄خالت بی جنبه اس اونا هم که عرق میخورن بزن تو دهنشون چندسالشونه که عرق میخورن😑😰😱

چه کنم با این خالم الان همه چی افتاده تقصیر من

بزرگن

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤
خالت عوض جمع کردنشون خبرارو میرسونه؟؟

تو همه ی فامیلا یه بی بی سی هست شانس منه

کار درست تو کردی به خاله گفتی کار درست تر خاله ات کرد به اونا توپید  بی جنبه هم داداشت و پسر خ ...

توپید نه گرفت همه چیو از طرف من گف😑

پسر خالمو داداشمم انداختن گردن من

خو بنظر من شما اون موقع چرا میگین رفتن شیطونی ؟! میتونستین بگین عه واقعا؟ جوونن حتما میخوان‌با هم حرف بزنن 🤷🏽‍♀️ هم برادرتون بهتون بی اعتماد نمیشد هم خالتون میانتونو بهم نمیزد . البته کار خالتون هم اشتباهه ولی خو شاید یه لحظه با حرف شما فضولیش گل کرده

رمان صحرا رو مینویسم ،برای خوندنش به تاپیکهام‌ سر بزنین.