بچه ها من درآمد همسرم خیلی بالاست و اوضاع زندگیم خوبه کاملا از شوهرم راضی ام همیشه هوامو داره لب تر کنم ستاره های آسمون و برام میاره پایین تنها ایرادش اینه زود عصبی میشه و من باید مراقب رفتارم باشم خیلی دست و دلباز لارجه جوری که من موقع ازدواج فقط دو تا چندون لباس برداشتم آوردم تو خونه اش اونم خونه ای که سه دونگ شو به نامم زده در قبال مهریه کم(۴۰تاسکه) همیشه بهم احترام میذاره روزی صد بار قربون صدقه ام میره ولی من یه خواهری دارم که حسود تر از اون تو دنیا وجود نداره اگه اینایی که نوشتم و به شما بگم به اون بگم میدونم نمیتونه دووم بیاره از شدت حسادت یه جوری یه کاری میکنه کارمون به طلاق بکشه من تا زمانی زندگی خوبی دارم که این خواهر نفرت انگیزم ندونه اینایی که گفتم و بدونه کارم تمومه همیشه پیشش میگه شوهرم بدهکاره گرفتاره قسط هامون عقب میفته پول کم میاریم خودشم اخلاق نداره عصبیه دست بزن داره زیاد برم تو مخش میزنتم الان که میدونه زندگیم خوب نیست یعنی در واقع اینجوری فکر میکنه باهام خوبه متاسفانه بخاطر وجود مادرم ریخت ماهه عنشو باید ببینم هفته ای یه بار الانم بخاطر مشکلات مادرم باهاش حرف میزدم میگه مامان خوبه (مادرم مشکل شدید افسردگی و ناراحتی اعصاب داره) دکتر زر میزنه بچه هاااا انقدر الان باهاش حرف زدم زدم زدم دو تا دستهاش و گذاشته رو گوشش و چشمهاشو بسته و دهنش و باز کرده فقط حرف میزنه خیلی بیشعوره این زن خیلی بیشعوره بچه ها چجوری بگم خیلییییی بیشعوره تا خیلی متوجه بشید که خیلی بیشعوره؟؟؟میگه مامان خوبه داره فیلم بازی میکنه دکترش چرت و پرت میگه من تشخیص میدم که خوبه بچه هااا خواهر من فقط تا کلاس اول دبیرستان درس خونده سواد زیادی نداره اونوقت جوری حرف میزنه که از دکتر متخصص اعصاب و روان بیشتر میفهمه میگه من تشخیص میدم که خوبه دیدم نه فقط داره حرصم میده از شدت اعصاب خوردی لرزش دست گرفتم طپش قلبم رفت بالا انقدر حرص خوردم خوردم د آخه مگه میشه آدم انقدر زبون نفهم باشه بچه ها خواهرانه بهتون میگم با آدم بیشعور بحث نکنید تا روزتون اینجوری مثل من خراب نشه من گوووه بخورم دیگه راجب مامانم با این خواهر کثااافت بیشعور حسود حرف بزنم همش میگه میفهم فقط دوست داره تمام زنها زندگی بد داشته باشن تو خیابون بیرونیم زن راننده شاسی بلند ببینه فحش میده میگم فحش نده زحمتش و کشیده خریده خودش رانا داره میگه من چرا ندارم خو شوهر تو با حقوق ماهی ۱۵ تومن چی میخوای سوار شی پورشه؟بعد تو نداری بقیه زنها چیکار کنن بچه ها ما یه دختر عمو داریم این یه شوهر پولدار کرد خواهرم ناشناس برداشته زنگ زده شوهرش که زنت مجردی جن.ده بوده خاک تو سرت اینو گرفتی تمام آمار دخترعموی بیچارمو مو به مو داده به شوهرش که بعد وقتی برام تعریف کرد من بدون اینکه بهش بگم دوباره توسط یکی از دوستام زنگ زدم به شوهر دخترعموم داستان و گفتم ولی خواهر انگلم و لو ندادم گفتم یکی از حسودی این حرفها رو زده خلاصه درستش کردم خدایا گناه من دقیقا چی بود که همچین انگلی شد خواهرم😭😭😭😭😭😭😭