2777
2789

قدم ۱۷۲

وزنم ۵۵ اصلا تغییر نمیکنه هروقت وزنمو میگیرم همییینه

اشتهام به غذا هم خیلی کمهه

خیلی لاغرم بدم میاد دوس دارم یکم توپر شم😩😩😩

💎𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒘𝒂𝒊𝒕, 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒔 𝒇𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌.

من ۱۷۰ با وزن ۶۵ می‌خوام بکنم ۵۹😂😂😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قد و وزنمو بگم همتون سکته میکنین...🤚🥲

بگو سکته کنیم

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 

این یه آپشن مثبته بنظرم ، من خودم اصلا چاق و لاغر شدنم به خوردن نیست و هرررچی که بخوام میخورم ، ولی بعدش حتما ورزش و فعالیت میکنم چون خیلی تو وزنم تاثیر داره😉

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   

من راضی ام از وزنم بدم بهت😊😊

قدم ۱۶۷ وزنم ۶۶

کاش ۵۹ بودم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه نکن ۶۵ خوبه

واقعا؟ حس میکنم یکم باید لاغر بشم اطرافیانم ضدحال میزنن گنده شدی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ای کاش میشد بد غذایی یا کم غذا اگه بد غذایی اون غذاهایی که دوست داریو بخور  اگه کم غذایی  ویتامینا بعصی داروها اشتها اور هستن تو اینستا دکتر جهانلو رو سرچ کن ببین بدردت میخوره یا نه رژیم برای چاقی هم میده راستی ریزه خواری  شیرینی جات بعداز غذا برنجو نون خیلی چاق کنندس وسطو قبل غذا هم ابوچیزای که اشتهارو کور میکنه اصلا نخور  

من ۱۷۰ با وزن ۶۵ می‌خوام بکنم ۵۹😂😂😂😂

چرااا خیلی خوبه که به من بده اون ۶کیلورو😂😂♥♥

💎𝑫𝒐𝒏'𝒕 𝒘𝒂𝒊𝒕, 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒈𝒐𝒆𝒔 𝒇𝒂𝒔𝒕𝒆𝒓 𝒕𝒉𝒂𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒕𝒉𝒊𝒏𝒌.