2777
2789
عنوان

بیاید از بلاهایی که یهو سرم افتاد زندگیم کلی عوض شد بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 39 پست
وقتی میدونی زندگی باهاش جهنم چی اونم با این خانوادش و خودش که اهل عرق خوردن رفیق بازی دختر بازی و حر ...

حق حبس که از شماست چه ربطی به ایشون داره. 

اینو بگم من دقیقا یه نفر رو با شرایط شما از نزدیک دیدم تو عقد جدا شد داغون شده دختر. ولی پسر رفت ازدواج کرد و زنش گرفت تو مشتش و بچه دار شدن و زندگی عالی و پولدار. 

پس ببینید میشه شما هم خودتون شرایطو تغییر بدین. فقط تحمل کن و صبوری. 

بهتر از طلاقه. بعد طلاق از عزیزتریناتم قراره حرف بشنوی میتونی تحمل کنی؟ دیگه بعد طلاق هر کسی میاد خواستگاری سابقه ازدواج داشته. سخت میتونی اعتماد کنی. ازدواج برات سخت میشه.

من که شما را نمیشناسم. اما شما مثل خواهرم. راه خوبی نیست طلاق. بایست و یه نگاه کن به خودت. ببین اشکال کارت کجاست که این رفتارها باهات شده. روی خودت کار کن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم حرفیه ولی من مهر ام گذاشتم اجرا دیگه تو فشارم گذاشتم 

فکر میکنید فشاره. هیچ فشاری نیست.  

ای بابا کاش زودتر مشورت کرده بودین. الکی الکی زندگتونو از هم پاشیدین. دیگه دل شوهرت چرکین میشه با این کار

دختر خوب همیشه از تجربیات دیگران استفاده کن. یه چیزی میدونم که میگم. واگرنه شما چه ادامه بدین چه جدا بشین من نمیشناسم شما را و تاثیری نداره روی زندگیم. 

طلاق مثل قطع عضوه 

اینقدر سخته که حد نداره. بماند سختی های نگاه و حرف مردم. و حتی نگاه بد خانواده 

ولی اگرم نشد و دیگه جدا شدین باید خیلی قوی باشی فراتر از حد تصور

اخه نمیدونی با خانوادش از لحاظ روحی چقدر اسیب بهم زدن واسه وادار به تمکین گولم زد بکارتم گرفت خیلی و ...

عجب نامردیه...خدا ازش نمی گذره مطمئن باش جواب کارشون همین دنیا میدن

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
فکر میکنید فشاره. هیچ فشاری نیست.   ای بابا کاش زودتر مشورت کرده بودین. الکی الکی زندگتونو از ...

چرا اینقدرر طلاق رو بد میدونید،مگ کجا زندگی میکنید

ی شهر کوچکم با مردم طرز فکر قدیمی ولی تو هر خانواده حداقل ۲،۳تا طلاق هست،چون دیگ هر چقدر مادر بزرگا و مادرامون تو زندگی اشتباه سوختن و ساختن ک واسه هفت جد ابادمون بسه،زن ادم هست حق زندگی کردن حق لذت بردن از تک تک لحظات زندگیش حق انتخاب راه درست برای رسیدن ب ارامش،طلاق میتونه راه نجات باشه و زندگی کردن و ادامه میتونه منجر ب افسردگی خودکشی یا بزرگ کردن بچه ها تو فضایی متشنج و بدون اینده...بعضی وقتا با طلاق باعث جلوگیری از ویران و نابودی چند نفر میشه،هر کس عاقل وبالغ ک تصمیم ب طلاق میگیره حتما همه ی راها رو رفته و ب بم بست رسیده،

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
حق حبس که از شماست چه ربطی به ایشون داره.  اینو بگم من دقیقا یه نفر رو با شرایط شما از نزدیک د ...

چرا فک‌میکنید اسی باید خودش تغییر بده چرا باید ب اعتقاداتش تف کنه و بشه همفکر شوهر گرازش،با زک‌مرد وابسته ب خانواده و بی غیرت ک بکارت خانمش برده اندازه پشه براش مهم نیس ب فکر زن جدیده؟چرا واقعا مگ زن لباسه؟ک پوشیده بشه دیگ چروک بشه قابل استفاده نی!چرا بنظرت مرد طلاق خیلیی راحت میش طلاق گرفت بعد زنم بگیره،اتفاقا مرد مطلقه بیشتر قابل برسی هست تا خانم،این مرد زندگی نیس بلکه نامرد تمام عیاره ک لیاقت جنگیدن نداره،کتاب از عنوانش مشخصه،این مرد سوهان روح هست هیچ وقتم قابل تغییر نیست،بلکه مردا بعد ازدواج ۵۰درصد بدتر میشن گل،الان ک باید له له بزنن واس خود شیرینی،

هست مخصوصا که دهن بین و خانوادش تصمیم میگیرن واسش فک ‌کن گفتن این تموم شه واست یه زن دیگه پیگیر ...

ببین رفتی نگو طلاق می‌خوام بگو زندگیمو دوس دارم خانواده اش دخالت میکنن ایشونم به حرف اوناس اگر حتی جدا هم بشی اینجوری چنان آتیش میندازین به جونشون که تا ابدالدهر میسوزنن

اً
چرا فک‌میکنید اسی باید خودش تغییر بده چرا باید ب اعتقاداتش تف کنه و بشه همفکر شوهر گرازش،با زک‌مرد و ...

چه خبره 

اروم باشین. 

نه من تو زندگی ایشونم نه شما 

روابط دو طرفه هستن. من گفتم بهم خودشو پیدا کنه. و برطرف کنه حتما مشکلات قابل حله. نطر من اینه تعمیر بهتر از تعویضه. چرا جا بزنه نفر بعدی بیاد؟ بمونه و بجنگه برای بهتر شدن خیلی بهتره

چه خبره  اروم باشین.  نه من تو زندگی ایشونم نه شما  روابط دو طرفه هستن. من گفتم به ...

شما کلاا نظرتون در مورد زندگی مشترک نادرست هست و برای خودتون محترمه،اگ قراره همیشه بسوزه وبسازه وتحمل کنه رنجو و عذابو و کوچیک بودنو تحقیرها رو پ دقیقا فایده ازدواج چیه؟ازدواج پستی بلندی داره سختی مشکلاتشم داره ولی باید خوشیاش هم بیشتر باشه باید بدونی کنار ادم درستی پشتته حمایت میکنه جواب زحمتاتو میده جا خالی نکنه،بعد یعنی چی عوضش کنه بابا مرده مگه بچه است ادما رو نمیشه تغییر کرد بلکه بهشون عادت کرد،ادم فقط و فقط خودش میتونه از درون با خواسته خودش متحول بشه با چیزایی ک اسی گفته محال ممکنه این ادم اثلا این رابطه براش معنی میده چ برسه تحول،تازه اونم دنبال زنه جدیده عین اب نبات زن عوض میکنه،زن ادم هست دوست عزیز،رابطه دو نفره فقط سالم هست یک نفره هزار مشاور و روانشناس بری میگن بهت هیچچ فایده نداره یک دست صدا نمیده ،پس لطفا نصیحت درست بکنید یا اسی رو همراهی کنید تو تصمیمش تا فردا با یک بچه و احتمال زیاد هوو تاپیک نزنه