2777
2789
عنوان

بیاید از بلاهایی که یهو سرم افتاد زندگیم کلی عوض شد بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 39 پست
بابا چرا ناراحتی با عقد جدا شی که خیلی بهتره ...آینده ات و بساز قوی باش ..دنیا پر آدمهای خوبه چرا با ...

با اوضاعی که واسم گذاشت به آینده ام امیدی ندارم ولی از طرفی میدونم این بشر آدم اشتباهی بود 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اوضاعی که واسم گذاشت به آینده ام امیدی ندارم ولی از طرفی میدونم این بشر آدم اشتباهی بود 😔

جلوضرروهرکجا بگیری منفعته.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بیخیال دختر‌.سخته.ولی میدونی بهتره برات کار درستو انجام بده

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
فک نکن بعدی بهتره  اگر لجباز و یک دنده نیست  سعی کن درستش کنی

هست مخصوصا که دهن بین و خانوادش تصمیم میگیرن واسش فک ‌کن گفتن این تموم شه واست یه زن دیگه پیگیریم اونم قبول کرده به زندگی منم فکر نکردن که خرابش کردن

اره چرا که نه😐تلاش میکنه و موفق میشه،یه فرد مناسبو پیدا میکنه،هر وقت ماهی رو از اب بگیری تازه است

چی بگم. 

هر جور صلاح میدونه

من در کل دیدم طلاق فقط یه مشکل جدیده. اصلا بعد طلاق توان دوباره ساختن را هر کسی نداره

چی بگم.  هر جور صلاح میدونه من در کل دیدم طلاق فقط یه مشکل جدیده. اصلا بعد طلاق توان دوباره س ...

چرا توان نداشته باشه انشالله که توانشم پیدا میکنه چون تا عروسی هم نکردن این اشتباه رو تموم کنه بهتره تا بعدا پشیمون نشه...انشاالله با یه فرد مناسب هم اشنا بشع

مشکل اینجاست فکر کردین بعد طلاق خوش خوشانه و قراره معجزه بشه

وقتی میدونی زندگی باهاش جهنم چی اونم با این خانوادش و خودش که اهل عرق خوردن رفیق بازی دختر بازی و حرف شنوی از خواهرش بیشتر تا زنش!! اونوقت چی بسوزم و بسازم وقتی بهت نارو میزنه بانامردی حق حبس گرفت اونجا شناختمش چقدر بی رحمه از وقتی قهر کردیم یه زنگ بهم نزد انگار نیستم اصلا چجوری خودمو تحمیل کنم آخه