2777
2789
عنوان

میخوام از این خونه برم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 25 پست
یعنی چی؟  بلاخره با طلاق یا بی طلاق ‌؟  اصلا چند سالتونه؟  از کی خوشتون اومده؟&nbs ...

اگه برم قبلش حتما طلاق میگیرم ،،،نمیخوام باهاش فرار کنم که😞حتی بهم قولیم نداده من از این شرایط خسته شدم میخوام دور از عذاب وجدان زندگی کنم یه جایی که هیچکی منو نشناسه

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برم قبلش حتما طلاق میگیرم ،،،نمیخوام باهاش فرار کنم که😞حتی بهم قولیم نداده من از این شرایط خسته ...

مگه زندگیت چه مشکل لاینحلی داره؟ 

فکر میکنی زندگی بقیه گل و بلبله؟ 

فکر میکنی بقیه مردا با شوهرت فرق دارن؟ 

اگه اشتباه نکرده باشم دو تا دختر داری

فکر میکنی با دو تا بچه اندازه یه دختر مجرد خواستنی هستی؟ 

هر مشکلی هم شوهرت داره بلاخره قابل حل هست 

خودت هم قطعا ی ایراداتی داری 

یه چیزایی رو اون گذشت میکنه 

ی چیزهایی رو هم تو بگذر 

مگه زندگیت چه مشکل لاینحلی داره؟  فکر میکنی زندگی بقیه گل و بلبله؟  فکر میکنی بقیه مردا ...

امیدوارم هیچ وقت همچین شرایطی که توش هستمو حتی از نزدیک نبینین ،،وقتی گیر کنی جایی که نه راه پیش داری نه راه پس ،،،،ممنون از راهنماییتون

قرار نیست به هوایه کسی برم ،،،تحمل این اوضاع برا خودم سخت شده ،،من میخوام فقط تنها زندگی کنم همین

با دلار ۲۷تومن میتونی زندگی کنی شاغلی خونه به نامته پول رهن داری اصلا چند سالته 

امیدوارم هیچ وقت همچین شرایطی که توش هستمو حتی از نزدیک نبینین ،،وقتی گیر کنی جایی که نه راه پیش دار ...

خواهش میکنم عزیزم

حرف بزن ما که نمی‌شناسیمت 

شاید تونستیم کمکت کنیم 

خواهش میکنم عزیزم حرف بزن ما که نمی‌شناسیمت  شاید تونستیم کمکت کنیم

میترسم از قضاوت شدن از اینکه دلم بیشتر از این بشکنه،،،همین الانشم کسیو ندارم که حرف دلمو بهش بگم