2777
2789
عنوان

خواهرشوهر... شما بگین؟؟؟

1988 بازدید | 143 پست

سلام چطورین خوبین بچه ها... من الان هفت ماه  عروسی کردم با پدرومادرشوهرم زندگی میکنم تموم کاراشونو میکنم جوری ک مادرشوهر دست به هیچ کاری نمیزنه.... میشینه دستور میده دختراش میان بچه هاشون کثیف میکنن میرن من تمیز میکنم.... الان حالم خوب نیست رفتم دکتر وحجامت کردن برام پادرد دارم... گفته روپاهات راه نرو تا سه روز.... مادرشوهرم هم ک همیشه خدا میناله ومریضه... زنگ دخترش زده اومد جارو کرد براش اشپزخونه وهال... دراتاق من باز بود من براش دس بلند کردم.. جواب نداد جاروکرد جارو وانداخت وترق رفت..اینقد زورش اومد براهمین جاروکردنه فقط اون ۷ماع منو نمیدیدن ک چقد کار میکنم.. خیلی بم برخورد بنظر شما چه برخوردی کنم... بهش پیام بدم وبگم خرنبودم فهمیدم واز رفتارت ناراحت شدم... ب شوهرم بگم... یااصن ب روی خودم نیارم؟؟؟ 

کار اشتباهو خودت کردی.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام که نده ولی این سیستمت که همه کارا رو میکنی خیلی غلطه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

از این ب بعد کارای خودتو انجام بده

نمیتونی ک دعوا کنی بگی بی محلم کرد چون مادر طرف دخترشو میگیره شوهرتم ک چیزی ندیده دو صفر ب نفع اوناس فقط سر سنگین باش در حد کارای خودت انجام بده اونجا مثلا اتاق خودتو جارو کن تمام

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عجب عروسی 😍

کاش زن داداش من میشدی 

هرچند مال زن داداش خودمم خیلی گله

تجربه آبجیمو بگم اونم اوایل ازدواج اینجوری بود بعد دید دارن ازش سواستفاده میکنن کاراشو ترک کرد دیگه مث بقیه کار میکنه نه کمتر نه بیشتر

ینی چی ک همه کاراشونو تو میگنی

مگ کلفتی گرفتن

اهه حرصم گرففف😑

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

ببخشید مگه کلفتشوونی چع روویی دارن.

به شوهرت نگوو غیر مستقیم فشار بیار از اونجاا برید خونه بگیرن حتی سوئیت باشه.

دیگه ام کار نکن بچه های اونا میان دختراشونم هستن اونوقت بعد رفتنشونن شماا تمیز میکنییی😑😑😑

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن

دختر خوب تن و بدنت را احترام بزار 

الان چند سالته 

چند شال قراره عمر کنیم چند سال قراره لذت جوانی وشادابی را ببریم 

اصلا وظیفه تو نیست 

الان زنگ زدن فایده نداره جز اینکه نقطه ضعف نشون  بدی

بعد زودتر مستقل بشید 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اخه شوهر لعنتیم میگ از خانوادم جدا نمیشم

این راه تهش بیراهه و بدبختی شماست 

شده با جادو جنبل جداش کن

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
از این ب بعد کارای خودتو انجام بده نمیتونی ک دعوا کنی بگی بی محلم کرد چون مادر طرف دخترشو میگیره شو ...

خب دیدار بعدی ک بااین خاهرشوهره داشتم چطو رفتارکنم... دلیل رفتار زشتشو بپرسم؟؟؟ چ پرو شدن مردم بخدا میای خوبی کنی میشع وظیفع