2777
2789
عنوان

خواهرشوهر... شما بگین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1988 بازدید | 143 پست

عزیزم از اول اومدی همه کارای خونه رو دستت گرفتی همه رو پرتوقع کرد ی و عادتشون دادی ...

یه جاری دارم اونقد باسیاسته اونقد یواش کار میکنه و آروم تکون میخوره ...تا اون بجنبه بقیه همه ی کارارو انجام دادن

شمام بلد باش این همه کار میکنی یه تشکر ازت میکنن عایا؟

😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی ک همه کاراشونو تو میگنی مگ کلفتی گرفتن اهه حرصم گرففف😑

تازه چقد ننه شوهره میناله وناراضیه ک تنبلی زرنگ نیسی عروس فلانی تمیزهههه زرنگه هررروز فلان کار میکنه بیسان کار میکنه 

تازه چقد ننه شوهره میناله وناراضیه ک تنبلی زرنگ نیسی عروس فلانی تمیزهههه زرنگه هررروز فلان کار میکنه ...

عروسااااا هیچ کاری نباید بکنننن هیچییی

من خودم هیچکاری نکردم از اول کسیم حق نداره بگه اون لیوانو بردار

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
عزیزم از اول اومدی همه کارای خونه رو دستت گرفتی همه رو پرتوقع کرد ی و عادتشون دادی ... یه جاری دارم ...

نه والا تشکر کجا بود ناراضیم هستن تا مریض میشم میگن هرروز مریضی زود خوب شو کی میتونی کار کنی اینقد نیوفت اینقد ناز نکن😐😐😑🤦🏿‍♀️

سلام خانوم گل شوهرت پشتته ؟ 

اگرم نیست تو دیگه هیچ کاری نکن فقط کارای خودتو شوهرتو بکن اگرم گفتن چرا برای من کار نمیکنی یا دختراش گفتن .بگو عروس آوردین کلفت که نیاوردین زنگ بزنین بگین یکی بیاد تمیز کنه به من ربطی نداره دختراشم گفتن بگو تو که دخترشی اینجوری چه برسه به من بعدشم کار های خونه مامانتو میکنی کار منو که نمیکنی که منت میزاری اگر میتونی از اونجا برو اگرم نمی تونی اینارو بگو به  به شوهرت بگو ببین اون چی میگه اگر پشتت نبود ناراحت نشو قاطع برخورد کن کاری نکن  فقط غدا و ظرف و ....خودت و شوهرتو انجام بده یا اتاق خودتو مرتب کن 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اخه شوهر لعنتیم میگ از خانوادم جدا نمیشم

شما خودت رفتار بلد نیستی ، اول خودتو اصلاح کن ، کار کردن اضافی رو حذف کن اون وقت میبینی اونا خودشون تورو بیرون میکنن ، شوهرتم مجبوره از اینجا بره.  اما الان صددرصد خونواده مخالفن ، چون که شما ببخشید عزیزم  مثل ی کارگر داری کار میکنی چرا بذارن از اونجا بری ، شوهرتم ببینه خونواده مخالفن دیگه دلش به رفتن نمیشه ، باید ی کاری کنی اونا از خداشون باشه تو از اون خونه بری 

من قبل از اینکه با شوهرم برم زیر یک سقف مامانم شرط گذاشت که دختر من سفره اش باید از سفره ی مامانت جدا باشه ؛ حتی اگه طبقه ی بالای مامانت زندگی کنین؛ شوهرمم قبول کرد ؛ جاریم ۱۳ سال از زندگی مشترکش می‌گذشت ولی هنوزم بلد نبود تنهایی آشپزی کنه چون همش زیر دست مادر شوهر کار کرده بود.. هویج خرد میکرد سیب زمینی پوست می‌کند؛ دیگ می‌شست؛ مادرشوهر هم غذا می‌پخت..  جاریمم طبقه ی دوم زندگی می‌کرد؛ مادرشوهرم طبقه ی اول ؛ من طبقه ی سوم.. ولی از همون اول زندگیمو تلخ کردن.. مادرشوهرم با اینکه پا درد داشت و ۶۰ سالش بود روزی۳ بلر ۸۰ تا پله رو می اومد بالا تا به من دستور بده؛ اتاق خوابم ؛ آشپزخونه ام ؛ یخچالم ؛ همه جامو می‌گشت.. و بهم دستور میداد اینکارو کن اونکارو کن؛ جاریمم اگه صبح دیر از خواب پا میشد مادرشوهرم می‌رفت درشو محکم‌ میکوبوند که‌ کجایی چرا پا نمیشی.. شوهرمم هیچ چی واسه خونه نمیخرید همه ی خرید ها افتاده بود گردنم.. سالی یه بار میخواست یه گوجه بخره واسه هر طبقه یه کیلو گوجه میخرید ؛ در حالیکه پدرشوهرم گوشت قرمز ؛ برنج ؛ روغن ؛ مرغ میخرید با تاکسی می آورد دم خونش یه بار نشد یه کاسه برنج واسم بفرستن؛ منم تازه عروس بودم چهار ماه از عروسیم گذشته بود شوهرم  یه بارم برنج یا گوشت نخریده بود واسه خونه..عید قربان مامانم اینا واسم گوشت آوردن 

شوهرم اومد گوشت رو تیکه تیکه کرد گذاشت تو مشمبا تو فریزر برگشت گفت اینا واسه مهمونا دوتا هم پوست استخون و چربی رو گذاشت تو یه مشمبا گفت اینم واسه خودمون..

ببخشید مگه کلفتشوونی چع روویی دارن. به شوهرت نگوو غیر مستقیم فشار بیار از اونجاا برید خونه بگیرن حت ...

اینقد خدا شوهر منو خل کرده ک میگ من از ننه بابامجدا نمیشم... اصن منو نمیبینه فقط اونارو میبینه😑🤦🏿‍♀️

نه والا تشکر کجا بود ناراضیم هستن تا مریض میشم میگن هرروز مریضی زود خوب شو کی میتونی کار کنی اینقد ن ...

وااااا ی چقد حرصم میگیره ازشون 

تو رو خدا.... رفتارتو عوض کن خودتو بزن به تنبلی و بیکاری  

تهش میخوان چیکار کنن ؟؟؟

😎
دختر خوب تن و بدنت را احترام بزار  الان چند سالته  چند شال قراره عمر کنیم چند سال قراره ...

والا ۲۲سالمه انگار چل سالمه تا میشینم تا گوشی دست میگیرم چنان خودشو میگیره وهی چپکی نگام میکنه.. فقط میگ سرپا باش من دستور بدم توانجام بده اصن نشین

اخه شوهر لعنتیم میگ از خانوادم جدا نمیشم

تو هم بگو پس بی خود کردی زن گرفتی تو کع انقدر بچه ننه ای ، همین‌رو بگو چون اون برگشته خیلی واضح اینک به تو گفته یعنی بهت لی احترامی کردا تو هم لکک بگو تو که جدا نمیشی ازشون بیا کارشون خودت بکن به من چه اما اصلا جمل نکنی بری خونه باباتااا اصلااااااا فقط با حرف زدن درستشون کن ، بگو اوت زمان ۴۰ ۵۰ بود فکر کنم میشه زمانی که شما عروس شدی که عروس مثل خر کار می کرد الان دیگه ما قرن ۲۱ امیم عقب افتاده هم نیستیم ( اینارو به مادرشوهرت بگو این قرناو اینارو ) 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹