2777
2789
عنوان

چرا اینستای من و شوهرم چیزای مختلف بالا میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 5933 بازدید | 455 پست
چقدر وقیحی تو چقدر پستی تو چقدرررر نادونی تو فکر کردی مردم مثل خودتن چقدر تو خنگی چقدر پرویی که مث ...

واقعا تاسف اوره دیدن همچین آدم های مریضی ننگ بر همچین آدمایی به دروغاشم ادامه میده مچشو میگیری میگه نمی‌خواد ازش حرف بزنه   

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
میشه جواب ندم بخدا انگار یه شکست بزرگ‌خوردم.نمیدونین چه حس خوبی داشتم😔

یادته گفتم عکس شناسنامه بده توهین کردی☺

نو خدا زده هستی نیازی ب نفرین ماها نداری

مطمئن باش قانون جذب و کارما دقیقا همین انرژی منفی هارو ب سمتت جذب میکنه و ی روزی بدجوری شکست میخوری!!!!!!!!!!!و ی ضربه سخت و محکم ان شالله ک نتونی جمعش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر وقیحی تو چقدر پستی تو چقدرررر نادونی تو فکر کردی مردم مثل خودتن چقدر تو خنگی چقدر پرویی که مث ...

خواهش میکنم شما دیگه پست نذار.ممنون

باشه من همه چیزاییم که تو گفتی حلال کن.خدا نگهدارت

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
از چی بترسم اینهمه وقیح عکس برداشت کاربر آقا اومد فحش داد و...چی شد هیچی گیر دادین به من چکارتون ک ...

تو از اون وقیح تر بودی خیلی وقیح تر بودی

تو میدیدی اعضا دارن بهت میگن بخاطرت خواب نداریم و گریه کردیم و وقت گذاشتن برات و خوابتو دیدیم و...ولی با کمال وقااااحت باز حرفاتو ادامه میدادی و به ریششون میخندیدی و بقول خودت احساس خوبی داشتی

گمشو افریته

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
خواهش میکنم شما دیگه پست نذار.ممنون باشه من همه چیزاییم که تو گفتی حلال کن.خدا نگهدارت

ی متن معذرت خواهی بنویس و تاپیکت قفل کن چون الان همه عصبانین

ان شالله خدا کمکت کنه و هر مشکلی داری حل بشه 🙏

ببین میگم به جان بچه هام دروغ نمیگم  چه سودی برام داره آخه منکه دیگه گروهم پاک کردم کل جریان ...

من عموی شوهرم سرهنگ هستش گفتن میشه از طریق مدیریت سایت اینجا و پلیس فتا ردیابیت کنن

چون بازی با روح و روان عده زبادی از خانمهای باردار کردی مجازات داره

فکردی شهر هرته

من فعلا دارم یکارایی میکنم🙄امیدوارم نتیجه بده

افرادی که به‌صورتی که در قانون آمده‌است نوشته‌ای منتشر نمایند که خلاف واقع باشد یا نباشد مجرم به تشویش اذهان عمومی (افکار عموم مردم را ناراحت و نگران کنند) می‌باشند و مطابق قانون مجازات خواهند شد.

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
یادته گفتم عکس شناسنامه بده توهین کردی☺ نو خدا زده هستی نیازی ب نفرین ماها نداری مطمئن باش ق ...

باشه من خدازدم راست میگی منم یه روزی نبودم ولی..

ببین میگم به جان بچه هام دروغ نمیگم  چه سودی برام داره آخه منکه دیگه گروهم پاک کردم کل جریان ...

کسی که انقدر قسم میخوره راه به راه آدم درستی نیست

تو حتی تو داستانتم کلی قسم میخوردی

فقط نمیدونم چطور روت شد بیای و حرف بزنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
واقعا تاسف اوره دیدن همچین آدم های مریضی ننگ بر همچین آدمایی به دروغاشم ادامه میده مچشو میگیری میگه ...

والا باید ازش شکایت کرد

افرین بهترین کارو میکنی وقتی تونستی یه ملتو سرکار بزاری پس رمانم میتونی بنویسی پس موفق باشی ولی دی ...

باشه قول میدم

خواهش میکنم شما دیگه پست نذار.ممنون باشه من همه چیزاییم که تو گفتی حلال کن.خدا نگهدارت

بدوووو بدوووو