میشه جواب ندم بخدا انگار یه شکست بزرگخوردم.نمیدونین چه حس خوبی داشتم😔
یادته گفتم عکس شناسنامه بده توهین کردی☺
نو خدا زده هستی نیازی ب نفرین ماها نداری
مطمئن باش قانون جذب و کارما دقیقا همین انرژی منفی هارو ب سمتت جذب میکنه و ی روزی بدجوری شکست میخوری!!!!!!!!!!!و ی ضربه سخت و محکم ان شالله ک نتونی جمعش کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از چی بترسم اینهمه وقیح عکس برداشت کاربر آقا اومد فحش داد و...چی شد هیچی گیر دادین به من چکارتون ک ...
تو از اون وقیح تر بودی خیلی وقیح تر بودی
تو میدیدی اعضا دارن بهت میگن بخاطرت خواب نداریم و گریه کردیم و وقت گذاشتن برات و خوابتو دیدیم و...ولی با کمال وقااااحت باز حرفاتو ادامه میدادی و به ریششون میخندیدی و بقول خودت احساس خوبی داشتی
گمشو افریته
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
افرادی که بهصورتی که در قانون آمدهاست نوشتهای منتشر نمایند که خلاف واقع باشد یا نباشد مجرم به تشویش اذهان عمومی (افکار عموم مردم را ناراحت و نگران کنند) میباشند و مطابق قانون مجازات خواهند شد.
هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت