2777
2789
عنوان

چرا اینستای من و شوهرم چیزای مختلف بالا میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 5933 بازدید | 455 پست
حق دارن باور نکنن.اتفاقا در نظرم هست که رمان بنویسم.خیلی چیزا تو مغزمه که فعلا فرصت نکردم بنویسم

افرین

بهترین کارو میکنی وقتی تونستی یه ملتو سرکار بزاری پس رمانم میتونی بنویسی

پس موفق باشی ولی دیگه هیچوقت هیچکس حتی یک نفرم سرکار نزار میتونی به شکل رمان هرچی تو ذهنته تعریف کنی ولی دروغ نگو

🖤✨
باور نکن حق داری ولی دیگه دلیلی برای دروغ گفتن ندارم.نی نی یارم‌صدا کنین که کاربریمو لغو کنه

نی نی یار چیه از تو باید کلا شکایت کرد با نی نی یار درست نمیشی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتت کنه یه عروس مثل خودت وقیح باید داشته باشی تو

خانوم بسه دیگ کوتاه بیا بخدا هیچکومتون اندازه من ناراحت نشدین و گریه نکردین ..من دیشب فشارم رو ۶ بود 

ولی بخشیدمش بخاطر خدا ..از پروفایلت معلومه ادم مذهبی هستی ..پس بخاطر خدا ببخشش کوتا بیا.

میشه جواب ندم بخدا انگار یه شکست بزرگ‌خوردم.نمیدونین چه حس خوبی داشتم😔

لال بشی که همچین حسی داشتی

خدا لعنتت کنه که مردمو اسیر کردی

حس خوب داشتی!!!!!!؟بی فرهنگ بی وجدان

همه ی حرفات زارت و زورته

بیشعور ترسو

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
نه بخدا نمیخندیدم اتفاقا خیلی دوستون داشتم که همراهیم میکنین.ببخشین تو رو خدا

خدا بزنه به کمرت و زندگیت که انقدر قسم ناحق میخوری

از چی بترسم اینهمه وقیح عکس برداشت کاربر آقا اومد فحش داد و...چی شد هیچی گیر دادین به من چکارتون ک ...

می‌دونی چقد کارت اشتباهه من راحت میتونم مشخصاتت رو دربیارم خیلیا میتونن ازت شکایت کنند الآنم معلوم نیست راست میگی یا دروغ که مهمم نیست اگه واقعا اینا که میگی هستی برو دنبال درمان خودت باش چون بیشترین آسیب به خودت میزنی همین الآنم اگه فکر کردی بقیه رو فریب دادی بازم بیشترین فریب خودت خوردی چون تو به خودتم دروغ میگی سر خودتم کلاه میذاری 

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو
حق دارن باور نکنن.اتفاقا در نظرم هست که رمان بنویسم.خیلی چیزا تو مغزمه که فعلا فرصت نکردم بنویسم

چقدر وقیحی تو چقدر پستی تو چقدرررر نادونی تو

فکر کردی مردم مثل خودتن چقدر تو خنگی

چقدر پرویی که مثل موش شدی ولی باز کوتاه نمیای

من که نه حرص خوردم نه برام اهمیت داشت فقط گفتم اگه کلاهبرداری چیزی درمیون بود پیگیریت کنیم ازت شکایت ...

ببین میگم به جان بچه هام دروغ نمیگم 

چه سودی برام داره آخه منکه دیگه گروهم پاک کردم

کل جریان همون بود که گفتم.

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅