2777
2789

کاش هزارتا درد دیگ بود اما تونفس کشیدن مشکلی نداشتم واقعا باید چیکار کنم خیلی خیلی اذیتم😔

مشکلت چیه؟ دریچه؟ 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دریچه قلبم  گشاده اما نزیاد وقتایی که ی کوچولو استرسم بهم وارد بشه دیگ به زور نفسم بالا میاد اص ...

من بعد کرونا 

ضربان قلبم خیلی بالارفته 

نفس کشیدنم یه جوری میشه 

تو سینم یه حسی دارم انگار قلبم تکون میخوره 

قرص پرانول میخورم 

نمیدونم مشکل جیه

وزن ۷۵وزن هدف۶۰💪
دریچه قلبم  گشاده اما نزیاد وقتایی که ی کوچولو استرسم بهم وارد بشه دیگ به زور نفسم بالا میاد اص ...

نمیشه عمل ترمیم دریچه انجام بدی؟؟ 

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
نه گفته ب عمل نیازی نیس اما ب خودت استرس نده و ناراحت نباش اما مگ میشه اصن غیر ارادیه

انشاالله خوب میشی گلم

هر کس یه دردی داره دگ

منم بیماری سلیاک دارم، حساسیت گوارشی به گندم و جو، نون و خیلی چیزای دگ نمیتونم بخورم

بازم شکر💚

کای دختر مادرشوهر من پنج تا فنر دوتا بالن والا خوب سروحال پس اون حریانش جیه بعد تو اینقد ادیتی

انشاالله خوب میشی گلم هر کس یه دردی داره دگ منم بیماری سلیاک دارم، حساسیت گوارشی به گندم و جو، نون ...

اخه میدونی من خیلی از نفس تنگی میترسم دردای دیگرو راحتتر تحمل میکنم اما این برام خیلی سخته همش احساس میکنم تهش خودمو میکشم😰

کای دختر مادرشوهر من پنج تا فنر دوتا بالن والا خوب سروحال پس اون حریانش جیه بعد تو اینقد ادیتی

والا نمیدونم چی بگم بعضیام میگن پیش چندتا دکتر برو شاید اون ینفر اشتلاه کرده باشه

والا نمیدونم چی بگم بعضیام میگن پیش چندتا دکتر برو شاید اون ینفر اشتلاه کرده باشه

والا بیست و پنج درصد قلبش کار میکنه تازه پنج تا فنر بالن اینا داره والا هیچ تنگی نفس نداره