2777
2789
عنوان

پریودی طولانی مدت بعد زایمان

2806 بازدید | 23 پست

سلام خانوما دوماه و خرده ای هست زایمان طبیعی کردم،این ماه پریود شدم الان دقیقا ۱۶ روزه خونریزی دارم خودم کلافه شدم دیگه،نمیدونم طبیعیه یا نه؟کسی تجربه ای داره؟

احتمالا عفونت داری

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی نازک شده؟ هر ماه اینقد طولانی میشه برای شمام؟ چند ماه اینجور بودین؟

اره تا سهماه  ایجور بودم خوب میشدم بعد کار میکردم یا جارو میدیدی بازم خون پرسیدم از دوستم گفت من تا شش ماه ایجورم

گروه آبی💙وزن اولیه   ۷۶ وزن هدف ۶۷
عزیزم میشه درمورد زایمان طبیعی یکم بگی واسم چجوریه منم دوهفته دیگه زایمانمه و طبیعی خیلی استرس دارم& ...

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی گلم.

والا من دوتا زایمانم فوق العاده خوب بود،من از تو بدتر استرس داشتم همه ی راه ها رو برای سز رفتم ولی دکترم قبول نمیکرد حتی چند روز قبل زایمان از استرس نه خواب داشتم‌نه خوراک ولی خداروشکر اصلا اونجور نبود که انتظار داشتم و عالی بود الان اگه باز برگردم به عقب فقط طبیعی زایمان میکنم.

یعنی دردش قابل تحمله؟

ببین همه چی بستگی به خودت داره،من برای دوتا زایمانم مامای همراه گرفتم و اون بهم میگفت چه ورزشای رو انجام بدم چه داروی و بخورم چیکار کنم خداروشکر روند زایمانم عالی بود.

زایمان‌اولم ۳ ساعت و نیم طول کشید و کل دردام ۱ ساعت و نیم بود.

زایمان دومم ۲ ساعت و نیم طول کشید و دردام فقط نیم ساعتش سخت بود اونم پمپ گاز بود فکر کنم حین درد استفاده میکردم دردامو قابل تحمل میکرد.

ولی من سه ماه خوب شدم من زایمان سختی داشتم فشار خون بالا تشنج اتونی رحم 😶

من زایمانم خیلی خیلی خوب بود،نمیدونم‌چرا اینجور شدم،شنبه میدم پیش دکترم خداکنه مشکلی نباشه