2777
2789
عنوان

شما با بچتون چند سال اختلاف سنی دارید؟ دل منو شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 137 پست
اختلاف سنی مامانم با بچه اول ۱۷ساله با من که بچه آخرم۲۶سال بزرگمون ۲۸ من۱۹

منو مامانم 28 ساله باز تو بهتری...موهاش سفید شده؟

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

مهم اینه که مامانت هست
به این فکر کن تجربیاتش بیشتره و بیشتر میتونی ازش کمک فکری بگیری
شاید تفاوت سلیقه داشته باشید ولی مطمئناً تو بعضی مسائل بهتر از مامانای جوونتر میتونه ساپورتت کنه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گل من ۱۹ سالمه مادرم ۵۴ تقریبا نه مامانم خیلی زجر کشیده بخاطر ما. و بخاطر من😢😢😢😢

تو که هنوز سنی نداری که بخوای پیرش کرده باشی...من موهای سفیدش و چروک های زیر چشمش قلبمو له کردن

مامانم ۵۵خودم۳۳ 

خودم ۳۳ دخترم۸سال

اختلاف منو مامانم۲۲ سال

منو دخترم۲۵ سال

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
مهم اینه که مامانت هست به این فکر کن تجربیاتش بیشتره و بیشتر میتونی ازش کمک فکری بگیری شاید&nbs ...

از پیر شدنش میترسم .موهای سفیدش اذیتم میکنه باهاهم 28 سال اختلاف سنی داریم

من و مامانم هم ۳۶ سال فاصله داریم هیچ وقت این حس رو نداشتم ولی خب الان ترس از دست دادن پدر و مادرم ر ...

منم 28 سال اختلافمونه اما نمیتونم تحمل کنم داره پیر میشه قبلا سر حال تر بود الان48 سالشه 

واکنشات از علاقه زیادیه، درکت میکنم، تازه ما 35 سال اختلاف داریم  

مامانتون خیلی پیر نیست؟ شما خودت چند سالته الان؟

درکت میکنم منم‌بچه آخرم اون موقع هایی که دوست داشتم مامانم باهام بیاد خرید و بیرون بخاطر بیماری نمیتونست، ولی با خواهر بزرگم هزار جا رفت، آخرشم تو بیست و دو سالگی از دستش دادم خودش سنی نداشت ۵۳ سالش بود ولی مریض بود

عزیزم منم ۲۵ سال اختلاف سنی دارم با مادرم همین که سایه ش بالاسرته خداروشکر کن بهش برس لباسای شیک پ ...

موهاش همه دارن سفید میشن صورتشم به شادابی قبل نیست😢😢

موهاش همه دارن سفید میشن صورتشم به شادابی قبل نیست😢😢

عزیزم موهای مادر منم همه ش سفیده 

ای خدا چه چیزایی برات مهمه 

برو دعا کن تنش سالم باشه این ناشکریا چیه میکنی دختر خوب

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
دقیقا همون موقعی که بهش نیاز داشتم، نه بچه ی منو دید نه بچه ی داداشمو

چرا فوت کردن؟ خدا رحمتشون کنه خیلی سخته 

مامانتون خیلی پیر نیست؟ شما خودت چند سالته الان؟

چرا دیگه، من 18 سالمه، منم غصه میخورم داره پیر میشه، دلم میخواد همیشه جوون باشه، ن اینکه بخاطر بقیه، بخاطر خودش، 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

با بچه اولم ۲۰

و 

با بچه دوم ۲۶

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜