2777
2789
عنوان

شما با بچتون چند سال اختلاف سنی دارید؟ دل منو شکستن

| مشاهده متن کامل بحث + 2195 بازدید | 137 پست
منم مامانای جوون و خوشتیپ دوستامو که میدیدم خیلی حسرت میخوردم.  هیچوقتم رابطه خوب و صمیمی با ما ...

اختلاف سنی تون چقدر بود شما

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من با مامان ۴۰ سال اختلاف سنی داره سخته دیگه الان شوهرم ۳۴ سالشه مامانش ۷۴  فقط باید یا بره دکتر یا براش اژانس بگیره ده ساله ازدواج کردیم نه میتونست بیاد خرید عروسی نه کاری میتونست بکنه

مامانم ۵۵خودم۳۳  خودم ۳۳ دخترم۸سال اختلاف منو مامانم۲۲ سال منو دخترم۲۵ سال

باز خوشبحال شما هنوز از 28 بهتره 😢

والا من و مامانمم ۲۸ سال باهم فاصله سنی داریم. اصلا هم برام مهم نیست که بهم میخوریم یا نه؛ همینکه سایه ش بالاسرمه؛ مهربونه؛عاشقمه؛ هوامو داره ، باعث افتخارمه.

شما هم از این فکرا نکن؛ مثلا حالا فاصله ی سنیت با مامانت کم باشه، یا زیاد، چه فرقی برات میکنه؟؟ 

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔
عزیزم موهای مادر منم همه ش سفیده  ای خدا چه چیزایی برات مهمه  برو دعا کن تنش سالم باشه ا ...

دوست دارم حالا حالاها جوون باشه و مثل بقیه  تا ده سال دیگه بزرگتر شه نه پیر تر 

من و مامانمم ۲۸ سال ولی زیاد مشخص نیست شاید خودت حساس شدی

مگه چند سالتونه؟ من دوست ندارم 4  5 ساله دیگه که من اول جونیمه اون پیر باشه😭😭

واقعا دغدغه هاتو برم ...😐

فکر میکنی من دغدغه ندارم؟ من خودم یه کوه درد و عذابم خواهرم خط اول امضامو بخونی و تاپیک اولم رو(ولی بعدش درموردش ریپلایم نکن چون دارم فراموشش میکنم) اونوقت متوجه میشی

خجالت بکش، همین که سایش بالا سرته و نفس میکشه خداتو شکر کن، پیر و جوون چیه واااا

من خیلی دوسش دارم دوست دارم همیشه شاداب باشه شاید شما منظورمو اشتباه متوجه شدی

واکنشات از علاقه زیادیه، درکت میکنم، تازه ما 35 سال اختلاف داریم  

چه خوب که درکم میکنی درسته که میگن48 سن زیادی نیست ولی دو سه سال دیگه چی؟ 

درکت میکنم منم‌بچه آخرم اون موقع هایی که دوست داشتم مامانم باهام بیاد خرید و بیرون بخاطر بیماری نمیت ...

خواهر بزرگتون خیلی ازتون بزرگتره؟