از وقتی14- 15 سالم بود مامانمو میدین میگفتن این مامانته؟؟بعد با قیافه تعجبی به من و بغل دستیشون نگاه میکردن...من بچه آخریم و خیلی غصه میخوردم الانم همش میگم خوشبحال دوستام که بچه اولن و مامانشون از مامان من ده سال جوون تره و مامان اینا تازه ده سال دیگه همسن الان مامان من میشه و دوستامم کلی بزرگترمیشن اما مامان من دیگه پیر میشه الانم دارم گریه میکنم هیچی بهم دلگرمی نمیده هنوز دانشگاه نرفتم دلم میخواست وقتی فارغ تحصیل میشم مامانم جوون و کنارم باشه😖😖😖😔😔
مهم اینه که مامانت هست به این فکر کن تجربیاتش بیشتره و بیشتر میتونی ازش کمک فکری بگیری شاید تفاوت سلیقه داشته باشید ولی مطمئناً تو بعضی مسائل بهتر از مامانای جوونتر میتونه ساپورتت کنه
هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
درکت میکنم منمبچه آخرم اون موقع هایی که دوست داشتم مامانم باهام بیاد خرید و بیرون بخاطر بیماری نمیتونست، ولی با خواهر بزرگم هزار جا رفت، آخرشم تو بیست و دو سالگی از دستش دادم خودش سنی نداشت ۵۳ سالش بود ولی مریض بود
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜