2777
2789
عنوان

همه خانوادم کرونا گرفتن😞😞😞

132 بازدید | 13 پست

پدرم ده روزه و مادرم یه هفته است و خواهرام و داداشم همشون کرونا گرفتن خواهرم همشون رفتن دکتر و دارو میخورن خواهرم امروز میگه تنگی نفس داره و مامانمم قلبش خیلی درد میکنه دیشب دکتر قلب رفته بهش گفته ماهیچه قلبت درگیر شده و بخاطر کروناست دردت و دارو داده ولی مسکنش اصلا اروم نمیکنه مامانم شب و روز داره درد میکشه 😞😞😞 بچه ها اگه چیزی میدونید کمک کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوه دختر خالم جلو چشمم جون داد روحش میخواست بره کلشو چند بار کوبید به بالشت و بعدش تموم 😭

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد
عزیزم خدا بهتون سلامتی بده فقط نترسید استراحت کنید کزونا داروی خاصی نداره سیستم ایمنی باید تقویت بشه

غذا نمیخورن هرچقدرم میگم فایده نداره میگن اشتها نداریم 

آب هویج و سوپ زیاد بخورن

آویشن هم خیلی خوبه...میوه هم بخورن

ما که کرونا گرفته بودیم مامانم اصلا نمیتونست هیچی بخوره به زور بهش غذا میدادم باید خیییلی بخوری تا بشه به بیماری غلبه کرد حتما خودتونو تقویت کنین

استرسم ازشون دور کنید

تو بدونِ من مرا کم داری...من ولی بی تو جهانم خالیست
معلومه اشتها  ندارن ولی بایذ سرم درمانی بشم تو خونه یا آبمیوه مایعات زیاد بدین.سوپ بریزید داخل ...

سرم وصل کردن چندبار ابمیوه هم روزی یکی دوتا لیوان میخورن ولی سوپ و غذا نمیخورن میگن نمیتونیم اصلا 

آب هویج و سوپ زیاد بخورن آویشن هم خیلی خوبه...میوه هم بخورن ما که کرونا گرفته بودیم مامانم اصلا نم ...

چجوری بزور میدادی اینا اصلا نمیخورن هیچی میترسم واسشون خیلی 😞😞

چجوری بزور میدادی اینا اصلا نمیخورن هیچی میترسم واسشون خیلی 😞😞

خوب به زور دیگه...

به مامانم هی میگفتم مامان جان باید بخوری...با اینکه خودمم مریض بودم اما همه چیز آماده میوردم جلوش و مینشستم کنارش تا بخوره...

تو بدونِ من مرا کم داری...من ولی بی تو جهانم خالیست