2777
2789
عنوان

میخام چاق شم

188 بازدید | 23 پست

سلام.قدم ۱۷۰.وزنم ۶۷.میخام چاق شم تقریبا۷۵تا۷۷کیلو.داروهای زیادی مصرف کردم:پودر کتیرا خوردم.جوانه گندم خوردم.قرص مخمرابجوخوردم.پودر جیسینگ خوردم.پودر اپل خوردم.فقط هرکدومش که استفاده کردم ۲تا۳کیلو افزایش داشتم😪.بازم کم شده.الانم دارم سیپروهپتادین استفاده میکنم که گیجم میکنه😴 منگ منگ میشم اصلا روزای قبل یادم نمیاد چیکار کردم ایا راهو روشی هست کمکم کنید.ممنون میشم⚘❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بین سن ۱۵تا۲۵هستی طبیعیه

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻

سیپروچشم وضعیف میکنه

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘

اولین قدم برای افزایش وزن استراحت کافیه یعنی الان وقت بیداریتون به هیچ عنوان نیست

با یه مشاور ورزشی صحبت کن حتما کالری به اندازه و سوخت ساز مناسب باعث افزایش وزن میشه

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

پس واسه همینه که چندروزیه تاری دید دارم🤕

آره نخورضررداره

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
میخام چندکیلویی اضافدکنم هرکی میبینهدمیگه لاغری🤕

عضلع سازی کن خب

سیب زمینی آب پز ،شیر خشک،تخممرغ آب پز سینه مرغ بخور

با افتخار طرفدار شر اعظم(ش.ن)😎🌹🦅حامی حیوانات🐶❤️متنفر از کسایی که ادعای دین داری دارن و ریا میکنن😏✋🏻ریپلی جر و دعوایی بزنی بدجور ضایع میشی پس شاخ نشو😂شیرازی اصییییل😻
صبحانه سیب زمینی.تخم مرغ.شبر میخورم فقط صورتم یکم چاق میشه‌بدنم هیچ🤷‍♂️

در حال رشدی

باشگاه بری وزنه و اینا حل میشی

شاید

حتی اگه تو خونه هم پرس سینه بزنی قول میدم بهت در عرض کمتر دوماه پهنای سینت بیشتر شه

با دوتا دمبل

داییم مربی باشگاهه

ی برنامه بهم داد رفتم باشگاه انجام دادم 

در عرض س ماه ۲۵کیلو کم کردم باورت میشه ۲۵کیلو

حالا ازش میپرسم بهت میگم چیکارا کنی