2777
2789
عنوان

جهیزیه

495 بازدید | 57 پست

به غیر از لوازم برقی وسرویس چوب 

بقیه اقلام جهیزیه برای آشپزخونه و سرویس پلاستیک و  فرش و پرده و رختخواب و... چقدر و چطوری و از کجا بکیرم به صرفه باشه و مناسب 

میخوام برنامه ریزی کنم که الکی چیز اضافی نخرم 

به خانوادم ام فشار نیاد مشکلات مالی دارن و دوتا برادر مجرد دارم دم بخت که نمیخوام توی فشار مالی و ...قرار بگیرن 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

جاهایی ک عمده فروشن بگیر خیلی قیمتا ارزونتره من اینکارو کردم خیلیم راحت همچیوگرفتم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین لیست بردار هر چی خریدی تیک بز چون تو جهیزیه خیلی ممکنه یه چیزو دوبار بخری.سر فرصت فک کن چی زیاد لازم نیس از رو قشنگی نخری.حتما همون چند تا چیزتو جنس خوب بردار زود خراب نشه هزینه دوباره دستت بمونه.باید بری قیمت بگیری هر جا خوب بود همون جا بگیر و نگو جهیزیس قیمتو بیشتر میگنوهر جا دیدی قیمتش پایین تره بگو جهیزیس

ببخشید میپرسم دختری که قراره عروس یک خانواده ترک بشه چقدر با خودش جهیزیه میبره؟

ترک ها جهاز زیاد میخوان

جز یه لحاف تشک و تلوزیون و میزش همش با دختره 

اما تو میتونی با همسرت توافق کنی من ترکم همسرمم

قرار شده میز کنسول و میز غذا رو مثاونا بدن و میز تلوزیون و خود تلوزیون

ببخشید میپرسم دختری که قراره عروس یک خانواده ترک بشه چقدر با خودش جهیزیه میبره؟

من خودم ترکم

بین ما هس کسای ک پسر چن تیکشو گرفته

ولی مثلا من تمام کمال گردنمه

اکثریت خوب میدن

بستگی داره دیگ ب ترک لر فلانش نگا نکن

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

لیستم اینه 

فرش پرده 

ساعت دیواری

تشک و بالشت 

ملحفه و روبالشتی

حوله

میز اتو 

بخاری 

یدونه روفرشی 

سرویس پلاستیک 

سرویس اورانوس 

سرویس بلور 

سرویس چینی 

سرویس قاشق چنگال سرویس قابلمه 

کتری قوری 

ست کفگیر ملاقه و ...

ظروف فر 

اینا ضروری تر ها هستن تقریبا 

باز شما راهنمایی کنید چی بگیرم چی نگیرم چه تعداد بگیرم  چه مارکی چه قیمتی  از کجا که مناسب تر باشه برام

ببین لیست بردار هر چی خریدی تیک بز چون تو جهیزیه خیلی ممکنه یه چیزو دوبار بخری.سر فرصت فک کن چی زیاد ...

باشه مرسی گلم سعی میکنم همین کارو کنم 

من انقدر حساب شده خرید میکنم که بعید میدونم تکراری بخرم😄

جاهایی ک عمده فروشن بگیر خیلی قیمتا ارزونتره من اینکارو کردم خیلیم راحت همچیوگرفتم

مگه عمده فذوشیا تک میدن؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
مگه عمده فذوشیا تک میدن؟

اره من گرفتم مرده هم عمده فروش بود هم مغازه هرچی تومغازه خوشم نمیومد میبرد انبار کلی وسایل دارن خیلی خوبه وقیمتا خیلی بهتره 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
باشه مرسی گلم سعی میکنم همین کارو کنم  من انقدر حساب شده خرید میکنم که بعید میدونم تکراری بخرم ...

به هر حال ادم عروسه ذوق داره یه چیزایی گاهی مینویسه.سعی کن لازم ترینارو بگیری بقیه رو بری خونت خودتون دوتایی دونه دونه بگیرید مث چرخ گوشت چرخ خیاطی سبزی خرد کن 

تهران  برای خرید پرده برو طبقه پایین پاساژ روحی( چهار راه مولوی)  خرید طلا: سبزه میدان . ...

کجای شوش برم بهتره 

چون جاهاشو بلد نیستم از قم میخوام بیام