2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 57 پست
اره من گرفتم مرده هم عمده فروش بود هم مغازه هرچی تومغازه خوشم نمیومد میبرد انبار کلی وسایل دارن خیلی ...

چه خوب تهران هستید؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من گرفتم مرده هم عمده فروش بود هم مغازه هرچی تومغازه خوشم نمیومد میبرد انبار کلی وسایل دارن خیلی ...

از کجا پیدا کنم عمه فروش از خدامه اینطور باشه 

شما کدوم شهری

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
چه خوب تهران هستید؟

ن شمال

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
به هر حال ادم عروسه ذوق داره یه چیزایی گاهی مینویسه.سعی کن لازم ترینارو بگیری بقیه رو بری خونت خودتو ...

باشه گلم حتما 

مرسی راهنمایی میکنی 

هر چی میدونی باز راهنمایی کنم من یدونه دخترم هم من هم مامانم خیلی بی تجربه ایم

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
ترک ها جهاز زیاد میخوان جز یه لحاف تشک و تلوزیون و میزش همش با دختره  اما تو میتونی با همسرت ...

وای خدای من یعنی همه وسایل رو باید دختر بخره اونم تویه این گرونی اینجوری که خیلی سخته. من جنوبیم دختر جهاز نمیده و همه چیز تقریبا با پسره. 

ببخشید میپرسم دختری که قراره عروس یک خانواده ترک بشه چقدر با خودش جهیزیه میبره؟

وسایل برقی و سرویس چوب همه با داماد بقیه با عروس

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
از کجا پیدا کنم عمه فروش از خدامه اینطور باشه  شما کدوم شهری

نگاه کن مغازه هایی ک هم نوع وسایل برقی پلاستیکی همچی دارن ازاونا بپرس اونا مطمنن عمده فروشن من اینکارو کردم البته ی قسطی تومحلمون بود من ازاون پرسیدم معرفی کرد من شمالیم لنگرود خریدم هرمارکیم ک نداشت هرمدلیم میخاستم برام اورد ازچاقو گرفته تاوسایل برقی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
وای خدای من یعنی همه وسایل رو باید دختر بخره اونم تویه این گرونی اینجوری که خیلی سخته. من جنوبیم دخت ...

اره ترک ها رسما خانواده دخترو  سواری میگیرن ببخشید دیگه

شوهرم ترکه و خودم

پدرم درومد چقد گریه کردم رو جهاز

گیلان؟

بله عزیزم

باشه گلم حتما  مرسی راهنمایی میکنی  هر چی میدونی باز راهنمایی کنم من یدونه دخترم هم من ه ...

دیگه اینا یادم اومد باز سوال داشتی بپرس ازم.من خودم مجردم ولی تازه خواهرم ازدواج کرده و براش جهیزیه گرفتیم کامل همه چیزو یاد گرفتم