2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 57 پست
عزیزم میشه بدونم چه مقدار پول گذاشتین برا جهیزیه؟

داریم وام میگیرم حدودی که در نظر گرفتم ۶۰ تومنه 

برقی هامو قبلا گرفتم 

۴ ساله عقد بسته ام دیگه خدا بخواد کم کم داریم میریم 

ولی فرشمو دست پایین گرفتم حدود ۲۰ تومن میشه حالا تا بقیه اش

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی اسی جان لیستت خیلی ناقصی داره ینی امکان داره اصلی ها از قلم بیوفتن بری یه چیز فرعی رو بگیری ام ...

ن خیلی چیز دیگه نوشتم الان ضروری هارو گفتم که تو نظرمه 

قابلمه ی سرویس گرفتم فعلا 

داریم وام میگیرم حدودی که در نظر گرفتم ۶۰ تومنه  برقی هامو قبلا گرفتم  ۴ ساله عقد بسته ا ...

من فرش هامو ماشینی گرفتم دوتا ۶ متری ۹ ملیون

وامم فک کنم کمه کمش ۷۰ بشه برا بالای ۲۵  سال

من با ۱۵۰ سرو تهشو هم آوردم 

ترک ها این رسم رو دارن؟؟؟ ترک کجا هستین

ننیستم خواهرزاده دوست مادرم داشته عروس میشده دوست مامانم تعریف کرد

زیر گروه بنفش 💫💜وزن شروع 64هدف50💛🌻✨   تاپیک مانکن های زیبا😎🙌
نگاه کن مغازه هایی ک هم نوع وسایل برقی پلاستیکی همچی دارن ازاونا بپرس اونا مطمنن عمده فروشن من اینکا ...

خیلی عالیه ممنون همین کارو میکنم

اگه بشه خیلی عالیه

خیلی عالیه ممنون همین کارو میکنم اگه بشه خیلی عالیه

اره بپرس منم اینکارو کردم حداقل ده ملیون جلوتری  همرم نقد نگیر رونما عروسیتو بده 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اره ترک ها رسما خانواده دخترو  سواری میگیرن ببخشید دیگه شوهرم ترکه و خودم پدرم درومد چقد گریه ...

مثلا من ما هم قمیم زیاد جهاز میدن 

گرچه سرویس چوب و یخچال با همسرمه

دیگه اینا یادم اومد باز سوال داشتی بپرس ازم.من خودم مجردم ولی تازه خواهرم ازدواج کرده و براش جهیزیه ...

باشه گلم سوالی داشتم میام ازت میپرسم