2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 57 پست
من فرش هامو ماشینی گرفتم دوتا ۶ متری ۹ ملیون وامم فک کنم کمه کمش ۷۰ بشه برا بالای ۲۵  سال من ...

من ۴ سال پیش عقد کردم 

این وام ازدواج نیست 

برقی هامو خریدم وگرنه الان اصلا نمیتونستم 

بقیه اش که مونده رو هم نوشتم 

فرش دوتا دوازه سالن میخوره کلی هم دورش خالی میمونه هر چی سعی کردم کمتر بشه نشد دیگه زشت میشه 

دوتا شیش هم سالن و اتاق خواب که فک کنم باید فانتزی بگیرم  اونا هم دورش خالی میمونه 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهر؟اگه دوست نداشتی نگو و اینکه چه چیزایی داره؟پیج داره؟

لنگروده عزیزم کل جهازعروسو داره لوازم اشپزخانه حتما داره من اینستا ندارم  نمیدونم والا

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
لنگروده عزیزم کل جهازعروسو داره لوازم اشپزخانه حتما داره من اینستا ندارم  نمیدونم والا

ای کاش داشتی ممنونم برای جوابگوییت😘😘😘😍

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
ای کاش داشتی ممنونم برای جوابگوییت😘😘😘😍

باز اون قسطی فروشرو دیدم برات کارت ایناشو میگیرم فداتشم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
باز اون قسطی فروشرو دیدم برات کارت ایناشو میگیرم فداتشم

ممنونم عزیزدلم😍😍

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
ممنونم عزیزدلم😍😍

🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤗🤗🤗🤗

تو قشنگ پرو پیمون میخری من در حد وسعم خریدم همون دوتا رو ایشالا خوشبخت بشی 

ممنون گلم همچنین 

ن خیلی هم درشت هارو سعی میکنم درست بخرم 

از خرده ریز مجبورم بزنم چول پول ندارم زیاد

فقططططططططط ی چیز بسیااارررر مهم: بفهمن عروسی دیگه قیمتا واویلا میشهههههه... بگو مثلا کادو واسه خونه داداشم... خیلی هم خودتو مشتاق خرید نشون نده تا بتونی تخفیف بگیری... همون اول هم بگو اگر تخفیف میدن میخری ازشون ...یعنی اول قیمتو باش تموم کن بعد بگو باشه اینو میخرم من 

فقططططططططط ی چیز بسیااارررر مهم: بفهمن عروسی دیگه قیمتا واویلا میشهههههه... بگو مثلا کادو واسه خونه ...

باشه عزیزم 

واقعا مرسی راهنمایی میکنی